Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Scodifica всього marelli FIAT Punto 5

Я scodifica всього Marelli 5 в пункті 1.2 бензин, але автомобіль не заводиться, чому я повинен обійти лінії can, і не можу знайти інструкції про те, як продовжити. Я просто піду в мотоцикл, а потім будь-які проблеми мене не цікавлять.

Я повинен спочатку визначити свої дроти, і що тоді? Мені просто потрібно зупинити? Тільки одна або обидві лінії (Hi і Low)?
    Спасибі тим, хто може допомогти, борються з scodifiche після пожежі в майстерні, що він знищив ключі від автомобілів для продажу або ремонту.
    спасибі всім, хто захоче мені допомогти.

p.s. у мене ще питання відкрите з приводу scodifica.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    мої програми нічого не говорять про припинити проводів..
    каже, лише Запрограмувати ST10F168/ST10F269
    ти говориш про невеликий ecu hibrida??
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Так, це те, що. Зроблено з Marelli Тюнінг, але не частину.
    В мережі я читав на C, оскільки при включенні спілкується з Боді і бере код. Електрики повідомили, що вставляється реле, що протягом перших секунд, вимкніть тіла, щоб включити запалювання, потім скидає лінію так, що все працює.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    може бути, інше програмне забезпечення не потрібне? завантажити файл...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Я не читання. Я підключив ебу на інструмент, який робить scodifica в автономії. В кінці ідентифікує його як scodifica всього (інший варіант був небайдужий діви). Так що я вважаю, що це scodificata але читала, що при включенні відновлює код від ТІЛА, що не дозволяє стартера, і для цього потрібна зупинка лінії can, але не знаходжу точних інструкцій.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Нічого. Я розімкнув провід ПІН 29, але не частину. Мені соромно: я не міг поставити на мотоцикл кавомолка ніяково, але має ж бути спосіб. Я впевнений, що ECU як scodificata, інструмент завжди працював так, я повинен знайти спосіб, щоб отримати його початку, а також контрольні лампи горять з половиною пульт не працює.

Спасибі cinqueturbo для відповідей.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •