Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163

підняти тиск в рампі, edc15, c7 jtd 115cv

доброго ранку, я шукав місце, щоб підняти рейку alfa romeo 147 jtd 115 л. с. більше 1400 бар...я повинен довести до 1600 бар мають поміняв насос високого тиску з 2.4. я бачив, що є і обговорення бісером, але колеги кажуть мені, що я не права. хтось може допомогти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    привіт mjet10 підняти тиск в рампі, на висоті 1600 це неможливо.датчик-це "сліпий"до 1500.єдиний спосіб-це міняти датчик з однієї верхньої як mjet і лінійні, в результаті на карті.встановіть насос на 2.4 не приносить так багато переваг,двері залишається завжди 100mmg дизельного палива,якщо ви хочете результати гран-рельєф краще переглянути насоса, змінюючи плунжерів.звичайно, це просто порада!!я перепробував всі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Але ти впевнений? Я бачив у багатьох зробити це зміна саме для того, щоб знімати на 1600 бар

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Я впевнений, датчик jtd закон до 1500bar, тому ти повинен змінити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Якщо б я знала, не робила усе це рух... Так що до 1500 бар є прибуття вірно? ... Я б приїхав навіть з насосом я думаю...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Якщо б я знала, не робила усе це рух... Так що до 1500 бар є прибуття вірно? ... Я б приїхав навіть з насосом я думаю...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    так, ти міг би отримати цікаві результати, навіть з насосом, але якщо ви хочете більш високу продуктивність, не є необхідним, щоб збільшити тиск, потрібно побачити, якщо ви можете до збільшення витрат дизельного палива, форсунок, і, звичайно, ви можете зробити, принаймні, поки не дійдете до межі прокачування насоса. і ви можете зробити це без підвищення тиску.
    підвищення тиску тільки при "з'їв " відразу від ебу і не дає уявлення, якщо не супроводжується відповідними змінами контуру.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Але якщо зміна датчика в рампі, якщо місце карту ви можете сказати мені адреси, чіпати, є багато біт я знаю, і навіть карту від лінійного

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Впевнений, що ви, купи датчик. У будь-якому випадку, як я вже пояснив, від Sergiot не є обов'язковою умовою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Я знаю, він був завжди мені биток мати 1600 бар тиск в рампі, ось файл
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді