Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: Кабель пошкоджений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152

Кабель пошкоджений

Доброго ранку всім, я зрозумів, що провід рожевий півень v54 в моєму розпорядженні не напали , я не пробував, щоб побачити, якщо він працює із-за страху зробити будинок у відповідності з вас можуть кинути або рожевий провід-це мало значення? 🤔
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    ви повинні побачити, де v на стороні obd2, а потім я можу сказати вам, що робити..
    з метра дивитися, якщо, і дротовий, і мені число 16-контактний..
    у будь-якому випадку ви повинні виправити цю пастку в іншому випадку ви stacceranno все поступово
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    ви повинні побачити, де v на стороні obd2, а потім я можу сказати вам, що робити..
    з метра дивитися, якщо, і дротовий, і мені число 16-контактний..
    у будь-якому випадку ви повинні виправити цю пастку в іншому випадку ви stacceranno все поступово
    1 у чому сенс, куди йдуть на стороні obd2? я знаю, що йде разом з усіма проводами всередині, але не знаю де він підключений .
    2 на жаль, я не тестер і не знаю навіть побачити, якщо він провідний, і на які цифри ви маєте на увазі
    3, коли я зможу розуміти перші 2 пункти, можливо, я зможу полагодити розетку :-)

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gabrielikkiu Visualizza Messaggio
    1 у чому сенс, куди йдуть на стороні obd2? я знаю, що йде разом з усіма проводами всередині, але не знаю де він підключений .
    2 на жаль, я не тестер і не знаю навіть побачити, якщо він провідний, і на які цифри ви маєте на увазі
    3, коли я зможу розуміти перші 2 пункти, можливо, я зможу полагодити розетку :-)
    Хахахаха
    це і obd2
    роз'єм obd2.jpg
    це і терморегулятори obd2
    терморегулятори роз'єми obd2.jpg
    це і роз'єм rs232, що потрібно відкрити і зафіксувати провід з допомогою затискача затягуючи присутня в інтер'єрі
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gabrielikkiu Visualizza Messaggio
    Хахахаха
    це і obd2
    роз'єм obd2.jpg
    це і терморегулятори obd2
    терморегулятори роз'єми obd2.jpg
    це і роз'єм rs232, що потрібно відкрити і зафіксувати провід з допомогою затискача затягуючи присутня в інтер'єрі
    прийнято RS232.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Оскільки ще арабський не розумію (хоча я докладаю схеми ������ ) ми робимо, що я принесу ������������������

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    дивіться, якщо колір вашого кабелю відповідають ці фотографії, які я посилаю
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    дивіться, якщо колір вашого кабелю відповідають ці фотографії, які я посилаю

ок, як тільки приїду додому, відразу перевірю спасибі

сьогодні вранці я прокинувся, і я думав, мова 5turbo і, можливо, я приїхав в сенс фрази "з метра дивитися, якщо, і дротовий, і мені число 16-контактний." провідний quot сказати, що я повинен вставити в комп'ютер і подивитися, що це pin-код, що не має в даний час (чи помиляюся?)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ні, дротова значить, якщо він підключений, зроби так, купи собі мультиметр spela шматочок (в пік) провід в це, підключіть один щуп мультиметра на шматок оголеного і з іншого, носком торкніться одного, щоб коли-pin роз'єм obd, який знаходиться на іншому кінці дроту, коли мультиметр звучить, це означає, що це жорстко, якщо не звучить, не провідний, (звичайно, ви повинні встановити мультиметр на шкалі з hom, де є функція звуку, коли колеги разом 2 щупи між собою).
    пробач, що я увійшов так багато в деталях, але, оскільки ти сказав, що не мати тестер (мультиметр) не знаю, як ти знаєш, як використовувати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    ні, дротова значить, якщо він підключений, зроби так, купи собі мультиметр spela шматочок (в пік) провід в це, підключіть один щуп мультиметра на шматок оголеного і з іншого, носком торкніться одного, щоб коли-pin роз'єм obd, який знаходиться на іншому кінці дроту, коли мультиметр звучить, це означає, що це жорстко, якщо не звучить, не провідний, (звичайно, ви повинні встановити мультиметр на шкалі з hom, де є функція звуку, коли колеги разом 2 щупи між собою).
    пробач, що я увійшов так багато в деталях, але, оскільки ти сказав, що не мати тестер (мультиметр) не знаю, як ти знаєш, як використовувати
    ти зробив чудово бачив, що ти прийняв в повному обсязі (не знаю, що використовувати ) так що дякую за пояснення, я беру мультиметр і роблю тест, дякую ще раз

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •