Доброго ранку всім, я зрозумів, що провід рожевий півень v54 в моєму розпорядженні не напали , я не пробував, щоб побачити, якщо він працює із-за страху зробити будинок у відповідності з вас можуть кинути або рожевий провід-це мало значення? 🤔
Доброго ранку всім, я зрозумів, що провід рожевий півень v54 в моєму розпорядженні не напали , я не пробував, щоб побачити, якщо він працює із-за страху зробити будинок у відповідності з вас можуть кинути або рожевий провід-це мало значення? 🤔
ви повинні побачити, де v на стороні obd2, а потім я можу сказати вам, що робити..
з метра дивитися, якщо, і дротовий, і мені число 16-контактний..
у будь-якому випадку ви повинні виправити цю пастку в іншому випадку ви stacceranno все поступово
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
1 у чому сенс, куди йдуть на стороні obd2? я знаю, що йде разом з усіма проводами всередині, але не знаю де він підключений .
2 на жаль, я не тестер і не знаю навіть побачити, якщо він провідний, і на які цифри ви маєте на увазі
3, коли я зможу розуміти перші 2 пункти, можливо, я зможу полагодити розетку :-)
Хахахаха
це і obd2
роз'єм obd2.jpg
це і терморегулятори obd2
терморегулятори роз'єми obd2.jpg
це і роз'єм rs232, що потрібно відкрити і зафіксувати провід з допомогою затискача затягуючи присутня в інтер'єрі
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Хахахаха
це і obd2
роз'єм obd2.jpg
це і терморегулятори obd2
терморегулятори роз'єми obd2.jpg
це і роз'єм rs232, що потрібно відкрити і зафіксувати провід з допомогою затискача затягуючи присутня в інтер'єрі
прийнято RS232.jpg
Оскільки ще арабський не розумію (хоча я докладаю схеми ������ ) ми робимо, що я принесу ������������������
дивіться, якщо колір вашого кабелю відповідають ці фотографії, які я посилаю
ок, як тільки приїду додому, відразу перевірю спасибі
сьогодні вранці я прокинувся, і я думав, мова 5turbo і, можливо, я приїхав в сенс фрази "з метра дивитися, якщо, і дротовий, і мені число 16-контактний." провідний quot сказати, що я повинен вставити в комп'ютер і подивитися, що це pin-код, що не має в даний час (чи помиляюся?)
ні, дротова значить, якщо він підключений, зроби так, купи собі мультиметр spela шматочок (в пік) провід в це, підключіть один щуп мультиметра на шматок оголеного і з іншого, носком торкніться одного, щоб коли-pin роз'єм obd, який знаходиться на іншому кінці дроту, коли мультиметр звучить, це означає, що це жорстко, якщо не звучить, не провідний, (звичайно, ви повинні встановити мультиметр на шкалі з hom, де є функція звуку, коли колеги разом 2 щупи між собою).
пробач, що я увійшов так багато в деталях, але, оскільки ти сказав, що не мати тестер (мультиметр) не знаю, як ти знаєш, як використовувати