Результати 1-5 з 5
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529

читати Hyundai genesis coup? 2.0 Турбо Бензин 214cv

Як назва, хтось s? з тим, що я міг би прочитати Hyundai genesis coup? 2.0 Турбо Бензин 214cv, 2011 рік
    автомобіль, не ? є ne в список kess, ne ktag

у мене є клієнт з цього авто і хоче rimapparla...
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    додам, що в ecu ? siemens C167
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    звичайно, не continental?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    машину ще не бачив, але в інтернеті я знайшов цей проект на ******код: http://code.***********/p/genesis-ecu...downloads/list
    каже, що ecu ? siemens c167

у wingnut v2-tricore c'? це ебу, але не думаю, що півень зможе прочитати, якщо я повинен бути чесним.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    2
    Добрий день, я новачок на форумі, але я хотів сказати, що я цей блок управління (Continental) читаю в BDM з New Trasdata. Для будь-якого інформація доступні

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •