Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335

Alfa mito 8f3 - після запису послідовного частину без помилок, а після мало не більше

Доброго ранку, хлопці, вчора я написав міф 8f3 з kess 5.017 - 2.47, а після того, як написав, і після всіх процедур на включення і вимикання рамки, машина регулярно, без помилок. робимо тест-драйв і все ок. потім після вимкнення машини, спробуйте покласти в рух, і нічого, паливного насоса, що не частина, незважаючи на іммо це добре розпізнає ключ. тоді я роблю процедуру розблокування ecu з kess, і каже повністю, але все одно не заводиться. у діагностиці двигуна з'являються дві помилки, один eprom з ладу, що він стирає тихо з multiecuscan, інший каже ебу в безпеці (safety), яка не очищається. щоб швидко вирішити я не розшифровані коди помилок, на жаль. Роблю ще одну запис з файлів, і відбувається те ж саме. Ми в русі, на цей раз, десять разів, і зробив кілька км без проблем, потім ми зупиняємося і через деякий час спробуємо ще раз поставити на мотоцикл, але нічого, ті ж помилки. Таким чином, рішення покласти файл орі, і тепер, здається, ок. найсмішніше, що мені це ніколи не зрозуміти, що машина кілька разів.. і потім нічого більше і не має помилок, за винятком блоку управління в захист, але тоді захист від чого ? що? враховуючи, що сторони на початку

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    привіт, встановлено, що з файлом орі, машина в порядку, проблема в тому, нитка мод, дуже ймовірно, або ти торкнувся біти, які не можна чіпати, або ви перестаралися з деякими змінами, і ебу не може керувати, і це ставить на захист, cks ви підрахували, перш ніж писати файл мод?
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Привіт, єдині зміни dpf і egr. Контрольна сума розраховується kess 2.47 fw 5. 017.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    з чого ви зробили defap і egroff? ручне або з sw, ти впевнений, що це було зроблено?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Файли вже перевірені. Може бути, сьогодні ввечері, коли я повернуся, місце файли. Можливо, можу спробувати написати з fgtech v54. Деякі 8 я зробив з цим і повинно йти добре, навіть з 8f3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    помилка kess 5.017, що на mj8f3 помиляється cks. Писати з fgtech і все буде добре. Мені довелося кілька разів на блоки управління, які починаються з номером soft 1xxx...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Ось файл без DPF і EGR, який я завантажив, і з якою це матч, але потім після декількох осічок не хотіла більше дізнатися, і мені довелося поставити оригінальний файл. Так що може бути проблема контрольної суми не розрахували з допомогою інструменту. хоча дивно, що матч кілька разів, і потім нічого більше. Я хотів би уникнути відкриття, і альтернативою є fgtech v53, що, однак, не має певною 8f3, хоча повинно бути, як попередні 8. Файл є правильним ?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Я підрахував, а реєстрація з winOLS, повинно бути правильним. Хтось може перевірити ?
    можливо, я міг би написати файл завжди з kess, я побачив, що не виправляє контрольну суму ( або виправляє неправильно ? )
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    привіт, коли ви просите ради на змінений файл завжди потрібно також додати оригінал, ви не можете стверджувати, що ті, хто керує тобою, повинно бути, чи йти на його пошуки, однак свій файл і відредагував, але не знаю, з якою sw, і дуже відрізняється від defap класичні на ці ecu, вони виключені багато речей (dtc), а також egr і зроблено так, як знаю його я, але це, безумовно, моя проблема, cks на другий файл, це добре, але, на жаль, кесс, ти можеш змінити в рівній мірі, у мене ніколи не було проблем cks з kess, на ці ecu, в будь-якому випадку записати у файл з cks правильно потім перечитуєш і управління з winols і подивитися, якщо я неправильно змінив, я не думаю, що це проблема cks в будь-якому випадку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Привіт, вибач, я не розмістив файл орі тут, я думала, що додається . У будь-якому випадку, це те, що в пост DPF alfa mito, який був до цього.
    Спробую тоді написати півень v54. Навіть якщо найближчим візьму Я-терміналів, принаймні, у мене не буде проблем з marelli

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •