fiat 500 31/10/2011, 1248, 70kw 199a1000 з dpf

доброго ранку всім, я хотів би знати, info ,звернувся до pompista, чи хто мені може дати інформацію.я прошу вибачення за ці питання, якщо я можу, що не передав автомобіль їх вводжу. дякуємо за увагу та для тих, хто допомагає мені.

я вам розповім трохи історії цього автомобіля.
клієнт скаржиться, контрольна лампа двигуна горить і не робить,помилка в ебу dpf забитий,клієнт вирішує, видалити dpf, робимо всю процедуру спорожнення фільтра dpf і перекалібрування ебу і закриття клапана egr.тепер починаються проблеми клієнт скаржиться на сильну задимленість, чорний від скидання помилок ебу не існує, і автомобіль, що працює добре, робить добре .робити діагностику і дивитися параметри, здавалося все ок,то я порадив закрити клапан egr з плити і все одно проблема залишається ,в цей момент, рекомендую спробувати поміняти шайби форсунок, і я зрозумів, що товщина шайби були 2,5 мм.
У цей момент форсунки оригінальні bosch 0445110351 euro5 95 к. с. з dsg ,я їх заміну з bosch 0445110183 95 к. с. euro4.коли ми намагалися з машини чорний дим був майже не залишилося не робив майже ,робить це тільки тоді, коли йому ще сильне прискорення, а потім зникає.вибачте, якщо я був занадто довго.
я хотів би знати, якщо ці інжектори, які я встановив, може якимось чином створити деякі проблеми.
я забув, форсунки оригінальні були вже розібрані, тому що вентиляційні шайби, ущільнення ,форсунки були досить знижені погано,pompista, я сказав, що вони були відремонтувати.