Спочатку Написав
emilground
Доброго ранку всім, пытающся для підтримки послідовного читання, з kess для punto evo 85cv євро-5 з пуск і стоп, сталося, з'явився значок замка і автомобіль, він не захоче більше знати, починаючи... насос в баку не включається і стартер навіть, начебто, активний іммобілайзер. діагностика двигуна не можу увійти, в той час як в інших системах (крім подушок безпеки). у боді-комп'ютері, вважаю, помилка U0426 що ви ясно але незабаром повторюється. Найжахливіше, що я тільки що зробив КОД, з kess, і блок управління був визнаний.. потім намагався читати, нічого, все йшло в блок. Не в перший момент євро evo, читаю та пишу, якщо через obd, що в jtag.
Після багатьох випробувань, також розблокування ecu з kess, вирішили відкрити та прочитати, в школі. відомо, що це був вже відкритий хтось, може бути, для того, щоб піднятися на км.. смол читання не були порушені, може бути, вони повинен бути в e2p нижче. Читання, як не дивно, потрібно багато спроб.. але зрештою мені вдалося з півник 53, навіть не k-tag це вдалося. файли читаються, мені здається, правильні. якщо хто-то міг би глянути..
додаю файли ліжками в jtag від транспортного засобу (Мікро-і e2p) і Мікро знайти в інтернеті. Файл ori-ліжко від корабля і знайшов в інтернеті, є невеликі відмінності. я намагався завантажити знайшов, але нічого, не. я зробив принести 2 ключа і все одно не заводиться. у боді комп'ютер, ключі розпізнаються
Дані номерного знака блоку управління є:
MJD 8f2.G4 BC.0103668.B
51896809
MJD.8F2.G4/HW00P/9744-G486
9-DM93L
Спасибі за увагу !