Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

Полярність у Кв... ви можете це виправити?

Привіт всім, доброго ранку.

Повністю від пелюшки я прикріпив червоний з чорним, чорний з червоним..., що ви хочете, що сказати більше.... потім я включив блок живлення :/

тепер інструмент працює для читання в школі, що я намагався, але не подає харчування на ебу. можу зробити тільки читання харчування на ебу від блоку живлення.

Цікаво, якщо хто може допомогти знайти компоненти, які згоріли.

Мені здається, що перш ніж об'єднувати буде ******* червоний приладу індикатор світиться тільки джерело живлення 12В, без підключення до usb, але не впевнений, що я це пам'ятаю.

У мало досвіду, що я, здається, визначив опір R 178 від 10.
    я залишив підключити і встановити перемичку з еквівалентом, але як і раніше не бачу, червоний світлодіод буде горіти.

Те, що ще гірше, сильна ймовірність того, що буде або R 180, це ніби приціл на один з шовкографією бачив, що я не знаходжу ніякої наступності зі сходів імпедансу між центром і зовнішнім кільцем; у цьому я безперервності, без імпеданс між внутрішніми кільцями.

чи знаєте ви сказати мені, як я повинен перевірити, чи дати якийсь спосіб, щоб "обійти його".

Будь рада, що добре приймаю.
    Дякую
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не можу тобі допомогти для резисторів, але я підтверджую, що червоний світлодіод загоряється, коли їду в кв з 12, а не тоді, коли ви прикладаєте її до usb пк.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав Makx Visualizza Messaggio
    Привіт всім, доброго ранку.

Повністю від пелюшки я прикріпив червоний з чорним, чорний з червоним..., що ви хочете, що сказати більше.... потім я включив блок живлення :/

тепер інструмент працює для читання в школі, що я намагався, але не подає харчування на ебу. можу зробити тільки читання харчування на ебу від блоку живлення.

Цікаво, якщо хто може допомогти знайти компоненти, які згоріли.

Мені здається, що перш ніж об'єднувати буде ******* червоний приладу індикатор світиться тільки джерело живлення 12В, без підключення до usb, але не впевнений, що я це пам'ятаю.

У мало досвіду, що я, здається, визначив опір R 178 від 10.
    я залишив підключити і встановити перемичку з еквівалентом, але як і раніше не бачу, червоний світлодіод буде горіти.

Те, що ще гірше, сильна ймовірність того, що буде або R 180, це ніби приціл на один з шовкографією бачив, що я не знаходжу ніякої наступності зі сходів імпедансу між центром і зовнішнім кільцем; у цьому я безперервності, без імпеданс між внутрішніми кільцями.

чи знаєте ви сказати мені, як я повинен перевірити, чи дати якийсь спосіб, щоб "обійти його".

Будь рада, що добре приймаю.
    Дякую
    бачу діодів в безпосередній близькості від входу (від зображення так, я, здається, щоб побачити) контролює навіть ті, ставлять їх в якості захисту від зворотної полярності (див. жорсткий диск комп'ютера), просто замінити і все повертається, щоб працювати
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Дякую за цінні поради. навіть впевненість у тому, що червоний світлодіод повинен загорітися, це дуже допоможе.
    Діоди я перевірив їх установки на карту, і у мене склалося враження, що (на жаль) не стрибати.. це один бренд, B4 (еквівалент ss0540) та на двох читаю ET GP 518 (але не було знайдено жодного збігу цього коду).. зроблю інші тести на них, щоб побачити, якщо я переходжу на світлодіодні, але я все ще шукаю datasheet, щоб не робити інших пошкоджень bypassandoli, перш ніж зняти.
    між тим, завдяки і оновлення, якщо у мене є новини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав Makx Visualizza Messaggio
    Дякую за цінні поради. навіть впевненість у тому, що червоний світлодіод повинен загорітися, це дуже допоможе.
    Діоди я перевірив їх установки на карту, і у мене склалося враження, що (на жаль) не стрибати.. це один бренд, B4 (еквівалент ss0540) та на двох читаю ET GP 518 (але не було знайдено жодного збігу цього коду).. зроблю інші тести на них, щоб побачити, якщо я переходжу на світлодіодні, але я все ще шукаю datasheet, щоб не робити інших пошкоджень bypassandoli, перш ніж зняти.
    між тим, завдяки і оновлення, якщо у мене є новини
    Перевірте, чи є напруга на діоди, також можуть бути Стабілітронів, ви можете спробувати отпаять таким чином, щоб зрозуміти, чи є вони їх для захисту від інверсії полярності або, щоб випрямити напруга на вході, якщо я їх в перший позов повинен працювати отпаять якщо для другого зв'язку нічого не змінюється
    Алекс

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •