Сторінка 1 з 106 1231151101 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322

MARELLI MJET давайте вчитися!

Привіт, хлопці..я відкриваю цей пост, щоб знати краще Marelli Multijet.
    Для початку почни з 70л.з., потім ми проаналізуємо 75 і 90 (дуже схожі один на одного).
    Прикріплений файл ? є Lancia Ypsilon 1.3 multijet 70cv, звичайно.
    Для початку, давайте почнемо з карти, що ecm показує нам, намагаючись пояснити сенс і перетворення факторів.

Для початку, давайте розглянемо карти педаль дзвінки від ecm ОБМЕЖУВАЧ КРУТНОГО моменту 2
    ці дві карти є саме dw карти і висловлюють запитом пара:
    x=оборотів в хвилину (тут про реальних, не потрібно фактором conv)
    y=відсоток педаль газу (фактор 0.0004)
    z=запитом пара (фактор 0.023438)

в цю картку і наступні обробляє запит пара, що складається двигуна, particolarit? ? що є точки, в мінус, на жаль ne disconosco причина.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 05-11-2013 до 09:03

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я f? дуже приємно Маріо, що ви говорите це екю, зокрема, я завжди хотів дізнатися більше, так evvero, що я хотів відкрити, я tread подібне можливо, навіть для ecu бензину, враховуючи, що sconosco майже повністю, але я думаю, що я не мав успіху, що ти отримаєш.... у будь-якому випадку, вітаю... і слухати вухами, добре відкритими...
    для вивчення, якщо я думаю, що marelli використовують якусь речовину незаконною, тому що для мене ці карти повинні читати навпаки cio? не від зліва до праворуч, але навпаки....? потім зони в негативну, так для мене aquistano інший сенс....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я f? дуже приємно Маріо, що ви говорите це екю, зокрема, я завжди хотів дізнатися більше, так evvero, що я хотів відкрити, я tread подібне можливо, навіть для ecu бензину, враховуючи, що sconosco майже повністю, але я думаю, що я не мав успіху, що ти отримаєш.... у будь-якому випадку, вітаю... і слухати вухами, добре відкритими...
    для вивчення, якщо я думаю, що marelli використовують якусь речовину незаконною, тому що для мене ці карти повинні читати навпаки cio? не від зліва до праворуч, але навпаки....? потім зони в негативну, так для мене aquistano інший сенс....
    Спасибі за довіру, ahhahaha
    треба, щоб точки, в негативний, чесно кажучи, я була тисяча ідей, і нейтралізувати першу частину педалі на високих оборотах, або полегшити повернення до мінімуму, тільки з високих обертів...але...я скептично..ти-то інші ідеї?ха..я згоден, мова наркотичних речовин

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо читати карту, починаючи з dx, ви розумієте, що є класична форма карту педаль edc16 з заявками на пару дуже високих зонах низьких оборотах і % педалі, які потім йдуть в перерахунку на підвищення обох факторів осі....
    в цих районах в негативній день, коли я дивився не туди, як я вважав, "зони cutt-off", але тепер я думаю, що вони більше для корекції, gi? включити в карту на педалі...cio?...ecu за допомогою зон негативного autocorregge DW і надав? в момент, коли перевищує певний поріг...

правильно, для повноти info карти педаль-це 8x16...
    потім на кожній кривій (8) ? відносне, % педалі...
    16 крок замість того, щоб в кожній кривій пов'язані з Rpm...
    але для мене, в іншому випадку, як ecm-li являє собою...
    де ми читаємо "100% load) - 5700 rpm" для мене їх повинно бути 13% load і 85rpm..
    Востаннє редагувалось leandro89; до 04-11-2013 18:49

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Здрастуйте, почнемо із отже, обмежувач крутного моменту(2), як називає ecm не ? обмежувач крутного моменту фактичного, але бенс? це карти дизельне паливо температура температура повітря ( впорскування f(t.повітря))з картою в близькій спорідненості, в той час як відразу після знаходитесь pap корекції вприскування у функції температури повітря (впорскування або f(t.повітря)), на драйвер 70cv ecm вас приводить їх як обмежувачі, але вони не є. номер два (2) поряд з написом обмежувач крутного моменту буде означати, що дві карти, основна і карту приживається..
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    неправильно backgroop....
    зазначених у Маріо карти педаль....
    що я знаю, мареллі не з'? немає карти дизельне паливо в залежності temp повітря на нього своє виправлення...
    ту карту, що ecm називається обмежувачем крутного моменту*2 в реальності ? обмежувач крутного моменту в функції температури двигуна...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    там був документ англійською мовою, який вчив кілька карт 1.3, але ніколи не зміг знайти,що edc15 і 16, а ви ..

хтось щось знає?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    неправильно backgroop....
    зазначених у Маріо карти педаль....
    що я знаю, мареллі не з'? немає карти дизельне паливо в залежності temp повітря на нього своє виправлення...
    ту карту, що ecm називається обмежувачем крутного моменту*2 в реальності ? обмежувач крутного моменту в функції температури двигуна...
    Карту в питанні 6jf a2l winols з родинними і наступну карту уприскування, корекції f(t повітря):

marelliMjetmapOk.jpg

картки на момент 75cv драйвер ecm до теперішнього часу:

marelliMjetmapECM.jpg
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    http://www.professionalchiptuning.ne...relli-1-3-mjtd

цюй? я пояснюю все, що мені вдалося з'ясувати, на 1.3 mjtd

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я c'? я...якщо ви хочете собі такий крок...

Сторінка 1 з 106 1231151101 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •