-
Citroen 1.6 hdi сторони і через 3 секунди вимикається
Привіт всім, приїхав вчора з евакуатора цієї Citroen Xsara Picasso 1.6 hdi 110 л. с. EDC16C34 HW: 9653958980 і SW: 9656841180
у цьому автомобілі був замінений двигун з однією завжди використовував 1.6 hdi, але з 90 л. с., автомобіль йшов добре, але на вулиці, коли ви занурюєтеся прискорювач давав помилку високий тиск палива P1166 і відходив в захист, не перевищує кількості обертів двигуна, аж до видалення помилки і почати все з ac****. так що у них була блискуча ідея відобразити блок управління, знижуючи тиск в рампі і після того як я написав файл мод автомобіль і через кілька секунд вимикається, якщо я намагаюся прискорити замість того, відразу ж вимикається.
Тому перше, що я зробив дати вихідний файл, прочитав перший раз і lh переписати, але це нічого не змінює, зараз знову помилка P1166, я змінив насос високого тиску з регулятором тиску, чистий бак і немає ніяких бульбашок повітря у трубопровід дизельного палива.
по-моєму є якась проблема в ебу, але, будучи новачком з ебу не знаю, як я можу перевірити, чи краще вирішити цю проблему, чи можете ви допомогти мені з якоюсь ідеєю?
p.s. я перевірив вихідний файл з ecm titanium, і, здається, все нормально.
-
потрібно міняти датчик тиску в рампі на флейті форсунок
-
перевірте роз'єм датчика тиску в рампі
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму