-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Kess V2 ....версія ????
Мені потрібна допомога, щоб зрозуміти, версія kess V2, ніколи не використовував, якого я не знаю версію прошивки.
Я спробував з sw 2.10, 2.22 і 2.23, але не працює; не з'єднується з ecu і після вибору сім'ї ecu рослина на повідомлення "почекайте: це може зайняти декілька хвилин".
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я забув уточнити, що зовні він не відрізняється від тих, які продають онлайн з прошивки 5.017.
-
Відкрити ksuite і перш ніж вибрати автомобіль, мотоцикл і т. д.. натисніть кнопку info у верхньому лівому куті
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Перевірив, як ти вказав мені зробити з двома різними інтерфейсами і два різних проблем:
1) інтерфейс клон версії 4.036, (ciutilizzando Ksuite 2.22 НЕ підключається зовсім..........що версія KSuite я повинен використовувати?
2 інтерфейс, який, я думаю, офіційна версія Master, версія 5.017, поскаржитися на Ksuite 2.10, 2.22 і 2.23, після вибору сім'ї ecu рослина на повідомлення "почекайте: це може зайняти декілька хвилин". ....що це може бути?
-
Для того, щоб проблема 4.036 має навіть з 2.22, але випробування на безпеку 2.08 або 2.10 якщо ви не підключите потрібно зробити відновлення, змінивши sd...
Для другого, що типу ecu ти намагаєшся читати?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Пробував з обох інтерфейсів, з кількома ecu 5AMHW610 і 59MHW010 (вже перевірені, з іншими інтерфейсами).
Для того, щоб перенести його на sd-поняття не маю, як це зробити. Я бачив, що є ще дві коробки, які я думаю, потрібно на цьому.
-
Спробуйте змінити sd новий і переробити всю установку kess, як в перший раз 4036 ви повинні, принаймні, підключити
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я не ясно, якщо потрібно відформатувати карту sd або змонтувати нову і, що можливість. Якщо ви можете пояснити, якщо c 'та ще й зробити вигляд, що кесс не знаю, на відміну від інших інструментів.
-
Потрібно поставити нову без форматування ємністю менше 2 гб.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Думаю, простіше видалити розділ SD, що вже є в Kess.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму