Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: winols копію, з кроком

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106

winols копію, з кроком

хтось може дати мені руку, щоб з'ясувати, якщо ви можете скопіювати кроком дані на карту на карти або а копію, з кроком, очевидно, без вікон пліч-о-пліч
    на керівництво я знайшов тільки як скопіювати карту або окремих значень класичному копіювати вставити або вирізати
    заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    І легше зробити, ніж сказати..

є відео керівництва тут, на форумі, що тобі дозволяють всі сумніви
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    дякую за відповідь, відео я вже бачив і добре зроблені, але не було й те, що мені потрібно

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав tac89 Visualizza Messaggio
    дякую за відповідь, відео я вже бачив і добре зроблені, але не було й те, що мені потрібно
    Ти, мабуть, пропустив...
    завантажте матеріал x приклад і намагаюся змусити тебе зрозуміти, як зробити...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Сьогодні ввечері см я повертаюся додому місце в місті, безумовно, буде нерозумно, але єдиний спосіб, який я знайшов, і дуже незручно то
    Змінити карту, щоб потім відкрити нову connect window, а потім transfer map на всі карти однодумців, але робота подовжує життя

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    я взяв карту в разі, і я дав більше 20 % у випадку, якщо на карті за допомогою 72834
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я не думаю, що схопив свій сумніви...

Ти просиш скопіювати кроком дані на карту на карти або а копію, з кроком, очевидно, без вікон пліч-о-пліч...

я знаю 3 рішення..

але вони настільки елементарні, що я сумнівно на вашому заковика..
    дай мені зрозуміти, краще йди

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Насправді і є одна з тих речей, основні дурних сумнівів і те, що тут будь-який трек навіть не на керівництво чи кв. nn я вважаю
    Візьми картку з допомогою збільшення tot потім, щоб не зробити ту ж роботу в інших суміжних просто скопіювати кроком на ecm і простий, але на winols не знаходжу я кнопку копіювати на карти, ні скопіювати, вставити кроком я можу тільки скопіювати абсолютні значення( мені приходить на розум зараз, спробуйте проглянути значення, наприклад в %, а потім скопіювати)... Скажи мені свої рішення, якщо вони можуть мені допомогти дякуємо за терпіння

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Бууууу
    у табличній вибрати і скопіювати і вставити правою кнопкою миші..
    так само в 2D
    третє рішення, якщо ти не в змозі в перші 2 я не бачу, як пояснити...

що я можу сказати..
    ви повинні вставити в потрібне місце, почала копіювати в іншому випадку поміняєте роботу...
    оновлення..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Okok, але так легко скопіювати і абсолютне значення першого, а не збільшення, а те, що ми дуже близькі

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •