Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 31

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191

тиск турбо велика крапка

Привіт, у мене є манометр тиску турбо на моє велике пляма, і я помітив, що тиск залишається постійним до свого піку, і ніколи не падає, якщо не втопивши педаль газу і відчуваю ривок автомобіля падає тиск і сходить повільно, і машина починає тягнути. Питання, будучи зі змінюваною геометрією турбо, не повинен потрапити в пік макс, щоб потім відкотитися тиск навіть на педаль наприклад на 50%?? і той вид зйомки, який робить з прилеглої шелест, що може essere_? геометрія, яка руйнується? або електромагнітний клапан???????????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    1.3 або 1.9?????Та труби і штуцери на колекторі правильно, щоб не мати збитків. двигун в порядку? Клапан працює добре?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    1.3 90 л. с, встановлений за всіма правилами мистецтва, і мотор добре почуває себе тільки в ту ніч в одній точці, як якщо б ви відкрити турбіна знаєш, щоб зрозуміти,

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав the shiston Visualizza Messaggio
    1.3 90 л. с, встановлений за всіма правилами мистецтва, і мотор добре почуває себе тільки в ту ніч в одній точці, як якщо б ви відкрити турбіна знаєш, щоб зрозуміти,
    може бути багато причин! труби, інтеркулер, турбіна, що відбувається, щоб привітатися..egr підключений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    може бути багато причин! труби, інтеркулер, турбіна, що відбувається, щоб привітатися..egr підключений

привіт всім....якщо б це було в ерг не повинен мати індикатор несправності двигуна горить cpn, пов'язані dtc під діагноз?....я зробив кілька з них, і я зацікавлений.

у разі турбо на геометрії, якщо б застрягла повинна мати які-небудь dtc.

інше питання....наявність масла в турбо???......seat дизель якого була така ж проблема ідентична, але без dtc тыр масло, не так багато, тільки в місті більше, що ще в подорож було ідеальним.

після 30.000 км і пошарпаної турбіна на стороні всмоктування, але це було без геометрії.

які ще є симптоми, крім тиску повинно бути

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    якщо це egr він шпигун, але або в recovery, а він скаржиться на нерівності, але в цілому двигун в порядку, так що може бути багато речей, навіть банальний фільтр дизельного палива

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    якщо це egr він шпигун, але або в recovery, а він скаржиться на нерівності, але в цілому двигун в порядку, так що може бути багато речей, навіть банальний фільтр дизельного палива
    be grande punto з проблемами ерг-мені не зрозуміти, коли....деякі ви recovery, інші ні, тільки індикатор горить.

хоча зачекай, допоможи мені зрозуміти,.....яке відношення може мати фільтр дизельного палива з проблемою пояснив the shiston?

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    на загальне питання є загальна відповідь...
    минулого тижня я випадково два форда, які йшли в recovery, з dtc горить, інший-ні, і обидві треба було міняти паливний фільтр, але діагноз не кажуть "міняти фільтр дизельного палива", або "дизель бруду"

таким чином, на двох ногах, я б сказав, що це турбіна, яка збирається приїхати, припускаючи, замість того, що бути зіставлена, зіставлено погано.
    Занадто мало інформації

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    на загальне питання є загальна відповідь...
    минулого тижня я випадково два форда, які йшли в recovery, з dtc горить, інший-ні, і обидві треба було міняти паливний фільтр, але діагноз не кажуть "міняти фільтр дизельного палива", або "дизель бруду"

таким чином, на двох ногах, я б сказав, що це турбіна, яка збирається приїхати, припускаючи, замість того, що бути зіставлена, зіставлено погано.
    Занадто мало інформації
    так, але я хотів би зрозуміти, що відносини єс у фільтр дизельного палива проблема з турбіною.....

можливо, що, коли турбо переходить у тиск, в свою чергу, і необхідно навіть більше дизельного палива, щоб отримати правильну згоряння для того, щоб збільшити обороти це терпить невдачу, тому що паливний фільтр і брудний, тому не проходить більш, що багато.

і що це значить?.....і не в той момент, що повинні піти на відновлення з індикатор несправності двигуна горить?

втопивши педаль газу і відчуваю ривок автомобіля падає тиск і сходить повільно, і автомобіль починає тягнути
    тому на даному етапі стегна повинні бути проблема тиску палива не так??

я хотів би зрозуміти, і цікаво знати.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Від того, як ви описуєте, є якась проблема в геометрії, як якщо він занадто завантажений або заклинило і він відкриває занадто різко

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •