привіт,
шукаю детальну інформацію ,може бути, з фотографій, для boot mode ECU Valeo J34P з k-tag? Ці програми не є достатніми (принаймні на моєму). Я повинен зробити backup повне перш ніж приступити до клонування.Дякую
привіт,
шукаю детальну інформацію ,може бути, з фотографій, для boot mode ECU Valeo J34P з k-tag? Ці програми не є достатніми (принаймні на моєму). Я повинен зробити backup повне перш ніж приступити до клонування.Дякую
Автомобіль? тип двигуна? ну повинно бути PSA 1.1 вірно?
для того, щоб скопіювати ECU потрібно переробляти герметик.. і читати як (Eeprom ST95160) і Flash ST10F276.. (Eprom слід отпаять і читати/писати програміст, в школі), але якщо потрібно замінити ECU просто перемістити його на новий..
Тому що в тебе немає прав для того, щоб побачити якісь образи, так само, як ідіотка, і можна легко знайти в мережі
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Спасибі, я знайшов кілька фотографій, на яких видно, що треба зварити 2 резистори, але я не бачу точне місце. У будь-якому випадку почну подпаивать 95160 припаяти на новий ЕБУ. Тоді навантаження на карту старий блок управління на новий, так HW і SW повинні бути ті, старого ECU . вірно?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."