-
Fiesta 1.4 seghettamenti
Хлопці, у мене фієста 1.4 дизель, який зриває в пам'яті, я вважаю, p0200 ланцюг форсунок, але не думаю, що тут проблема, тому що холод-він робить це майже завжди, спекотно рідко
-
Спробуйте перевірити всю електропроводку, здається, якийсь помилковий контакт і використовуйте очисник для електричних контактів усередині роз'ємів повинні вирішити, якщо це не механічна проблема
-
привіт алекс проводка l я вже перевірив, і здається, гаразд, я намагався чистити контакти на ignettori на гніздо рота, звідки починається проводка, але нічого, проблема виникла після заміни трубопроводу gasiolio, де є і насос, щоб, так би мовити, раніше не давав цього випливає тільки те, що не заводилася вранці, тепер і прикріплені, але виходить p0200 помилка і гикає
-
двигун на холостому ходу кульгає / йде на 3 ??, може бути також, що робить повітря в трубу, щоб тебе замінити, тому що абсолютно герметичний
-
НОВАЧОК
фільтр дизельного палива і прикріплені ?ЕБУ і перепризначено?
-
Минулого тижня у мене була аналогічна проблема, що зубчасті підняти до 2000 обертів, і подивитися тиск в рампі, що хитнувся, після багатьох випробувань, (замінив регулятор тиску, датчик в рампі, регулятор витрати, фільтр, присадка, очищення рибалка, я вимкнув генератор, чистий, все підключено, датчик частоти обертання, датчик фази, egr підключений, контрольованого ділянки, я також зробив перепризначення, але я ще не вирішив 
Зрештою, я відправив клієнта до дилерської, щоб побачити, якщо є оновлення програмного забезпечення, як і раніше виглядають новини
-
автомобіль в порядку, перш ніж цієї операції труби нові, так що не думаю, що погані фільтра і осаду нових
-
спробуйте заткнути egr помилка може не потрапити з дефектом
-
Найдивніше, що раніше не було проблем
-
Привіт, слухай, а насос є рік, щоб звички міняти фільтр дизельного палива, що, безумовно, ознакою його ученицею, але не зникає поверніть його, щоб ви і немає сплав ..і побачиш, що краще ....
Потім покладіть з 20 євро палива один літр олії суміш... але паливний фільтр часто міняти xk вже.на.насос і половину гри...іди тихо і природа установок siemens.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму