Привіт, хлопці у мене є код, який не працює punto hgt 1.9 101cv .і можна зробити scodifica всього на блок керування edc 16c8 ?
Привіт, хлопці у мене є код, який не працює punto hgt 1.9 101cv .і можна зробити scodifica всього на блок керування edc 16c8 ?
я знаю, немає, на ці тільки частково scodifica.
уго ---- президент A.E.P.
У вас є якесь рішення, як видалити хвости?
як сказав наш друг уго тільки частково
Доброго ранку. Я спробував з допомогою емулятора, який ви використовуєте для 16c8 типу альфа, стилус і т. д., але не працює: у всякому разі я вирішив з іншими процедурами.
scodifica всього на edc16c8 можливо,ви перепрограмувати eeprom,mcp,і flasch.
за допомогою якої процедури ви впоралися?
у scodifice edc16c8 не моя ідея,у мене файл scodifica всього сумісні для багатьох edc16c8 групи fiat, які я робив по мірі розуміє мене,чесно кажучи, якби мені довелося зробити, я не знаю, куди покласти руки, так як, приймаючи тип mcp з l mce сумісний все по-іншому ж саме відноситься і до eeprom і flash,ще я можу сказати, що іноді буває, що автомобіль, частина, але від аномалій увазі, що, коли прискорення аномалії тиску масла, що в цьому випадку достатньо змінити тільки flasch з одним сумісні.
я сподіваюся, що добре пояснив.
додам ще після scod, якщо ви робите це дані id не nennun id, але тільки ---------
ок, я зрозумів, що ви не можете бачити, все одно спасибі.![]()
уго ---- президент A.E.P.