Результати 1-4 з 4
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    5

Scodifica Audi TT 1.8 180cv 2000 року Bosch 0261204962

Привіт, Хлопці,
    у мене є проблема, в майстерні з ТТ першої серії... іммобілайзер робить, як йому здається, незалежно від використання будь-якого з 3 ключів закодовані іноді дізнається, іноді ні. Вже пробував замінити антену і не хоче знати... ключі були перевірені також за допомогою ZeddFull і ось вони виявляються повністю працездатними.
    Останній пляж, який мені залишається, це іммо офф.
    Це, однак, мало, що я рухаюся в цій області, і я застряг... я хотів би почати, щоб зрозуміти щось, якщо хтось може дати якусь пораду, буду дуже вдячний.
    Також, щоб почати розуміти, які інструменти мені потрібно... на даний момент є проведення Zedfull зареєстрований для пультів дистанційного керування і транспондер, galletto v 54 і kess v2.28

Спасибі Всім

Давид

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Davide_89 Visualizza Messaggio
    Привіт, Хлопці,
    у мене є проблема, в майстерні з ТТ першої серії... іммобілайзер робить, як йому здається, незалежно від використання будь-якого з 3 ключів закодовані іноді дізнається, іноді ні. Вже пробував замінити антену і не хоче знати... ключі були перевірені також за допомогою ZeddFull і ось вони виявляються повністю працездатними.
    Останній пляж, який мені залишається, це іммо офф.
    Це, однак, мало, що я рухаюся в цій області, і я застряг... я хотів би почати, щоб зрозуміти щось, якщо хтось може дати якусь пораду, буду дуже вдячний.
    Також, щоб почати розуміти, які інструменти мені потрібно... на даний момент є проведення Zedfull зареєстрований для пультів дистанційного керування і транспондер, galletto v 54 і kess v2.28

Спасибі Всім

Давид
    Давид, ти повинен дати більше інформації, коли хочете, щоб інформація..

і що, де ви повинні покласти, щоб зробити дослідження, щоб допомогти вам, у цьому випадку мені довелося спочатку шукати, що ECU монтує лежить ТТ, потім подивитися, як та де вони працюють іммо для загального

для іммо часто, як у випадку цієї ME7.5 ви повинні працювати на Eprom, а потім вам потрібно отпаять ST95040 і використовувати програматор типу УПА або Віллем GQ4x4 і т. д..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    5
    Привіт Cinqueturbo,
    дякую за відповідь!!

ви праві, для інформації я намагався написати все, що я міг насправді я поставив номер HW ебу, але я забув модель!

Тоді ок, а поки я знайду програміста, а там подивимося, якщо ви можете дати трохи підтримки!!

Ще Раз Спасибі!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Davide_89 Visualizza Messaggio
    Привіт Cinqueturbo,
    дякую за відповідь!!

ви праві, для інформації я намагався написати все, що я міг насправді я поставив номер HW ебу, але я забув модель!

Тоді ок, а поки я знайду програміста, а там подивимося, якщо ви можете дати трохи підтримки!!

Ще Раз Спасибі!!
    Ми тут, на випадок, якщо вам потрібно інше..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •