Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: cityroen c5 не заводиться

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123

cityroen c5 не заводиться

хлопці, у мене с5 2.0 hdi edc15c2 ecu 3 plug автомобіль не заводиться, або краще частина і відразу ж вимикається в пам'яті немає помилок, і навіть в інші блоки управління, крім тієї картини, що приводить в якості помилки швидкості транспортного засобу, побачив, що спідометр і фіксованою на 200 км\год від параметрів ліжка у мене є голос, який каже мені, "ебу заблокований" у мене potizzato питання про нерухомості на правильний шлях ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    дай більше інфо..
    дизель приходить?
    Перевірте також в ABS, якщо він не спілкується або від помилки може залежати від нього.
    автомобіль і розбився?
    перевірте проводки АБС.. траплялося кілька разів, що удар по передній ЛІВО-ріжуть кабелі і авто не заводиться
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    ви і дизельного палива, іноді трапляється, в автомобілі і на мотоциклі, як ніби нічого ніколи не відбувалося, блок управління двигуна, без помилок і абс без помилок, вже перевірив, побачив, що якщо блок управління abs з ладу ці автомобілі не починають, але у мене немає ніяких відхилень у відношенні автомобілів, не було аварій

я знаю, що на цих авто часто потребує bm34 але зазвичай гаснуть в передачі і дають помилки в ебу abs gisusto?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Citazione Спочатку Написав Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    ви і дизельного палива, іноді трапляється, в автомобілі і на мотоциклі, як ніби нічого ніколи не відбувалося, блок управління двигуна, без помилок і абс без помилок, вже перевірив, побачив, що якщо блок управління abs з ладу ці автомобілі не починають, але у мене немає ніяких відхилень у відношенні автомобілів, не було аварій

я знаю, що на цих авто часто потребує bm34 але зазвичай гаснуть в передачі і дають помилки в ебу abs gisusto?
    Привіт
    Зроби тест, якщо все у вас вже вирішена відривається втулка повітря і спробуйте в русі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Якщо заводить дозвольте мені знати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Я ще не вирішив автомобіль прямо зараз, але іноді не прискорює нічого, педаль і помер, але де-параметр, значення змінюється на педаль напруга форсунок з двигуна на холостому ходу протягом 2 ignettori та фіксованого, в той час як для інших 2 швидко змінюється

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Я ще не вирішив автомобіль прямо зараз, але іноді не прискорює нічого, педаль і помер, але де-параметр, значення змінюється на педаль напруга форсунок з двигуна на холостому ходу протягом 2 ignettori та фіксованого, в той час як для інших 2 швидко змінюється
    .
    Спробуйте наслідувати раді carfree в майстерні мені довелося гольф з турбіною маршрут і діагноз я давав тільки ебу заблокований і був такою ж ознакою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    від'єднайте роз'єм dell модуль живлення двигуна перевірте, якщо у вас є які-контактний з підігрівом ,траплялося 2 рази ,харчування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    нічого, хлопці, я був вчора в машині, якщо вони так, напевно, привіз би хтось інший, я не знаю, дати вам іншу новину бачив, що я не автомобіль все одно спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    нічого, хлопці, я був вчора в машині, якщо вони так, напевно, привіз би хтось інший, я не знаю, дати вам іншу новину бачив, що я не автомобіль все одно спасибі
    чому ви не зробили тест відновлення інжекторів, враховуючи, що в діагнозі не були виправлені?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •