Добре бути інженером на пенсії, щоб ми змогли, нарешті, зробити те, що їм подобається, і задовольнити цікавість.
Таким чином, один знімає примхи spider-англійськи, він починається з зміни гальмівна система, підвіска, останнім часом він посилає в блок управління перепризначити Англії ..... після мені здається, логічно, ви йдете в банк, щоб перевірити відчуття від дороги .... потім він починає дивитися всередині ебу, табу для мене, залишився з механічним уприскуванням палива і запалювання Dinoplex.
На жаль MG збирає ці чортові Motorola MEMS3, в мережі можна знайти мало або нічого, справді більше нічого, що мало.
Так дізнайтесь, що Півник завантажити тільки один файл малюк з 16, що не може знайти драйвери .... зайве говорити, знайти контактні адреси карти.
Потім в один прекрасний день возитися з Winols, ви можете прочитати файл в десятковій, тох, є цікаві факти, які, здається, послідовність поворотів, але з Winols demo, ви можете зробити небагато, копіювати і вставити все файл в Excell, нерозлучний товариш по роботі кожен день, і ви почнете розуміти щось, покладіть поруч інший файл ОРІ і MOD
Тоді ти знаєш хлопця, який відвідує цей форум, дає рекомендації, і ці таблиці починають розуміти сенс і ім'я, покладіть в 3D, працює !
Цікавість, цікавість, бажання зрозуміти і вивчити, стара пристрасть, що пройшли професійні у слід за двигунами, тому що ми інженери, ми бачимо, вони завжди на стороні скачати, грудної клітки, що посилює пульс.
Дякую, що прийняли мене серед вас, я розраховую на вашу допомогу.