Результати 1-6 з 6
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    3

CLK 220 CDI - Помилка 2321 - автомобіль вимикається під час руху.

Добрий вечір всім,

як випливає з назви, борються з проблемою на моєму авто, Mercedes CLK 220 CDI Avantgarde 2006 року з ЕБУ Bosch 0281012340.

Автомобіль регулярно, але в абсолютно несподівано гасне під час руху (але це сталося багато разів, навіть коли він був припаркований і на холостому ходу) протягом кількох секунд і частіше відновлюється без необхідності вимкніть і знову ввімкніть запалювання, одночасно загоряється індикатор MIL.

Помилку, яка повертає кожен раз в діагноз:
    2321 - Блок керування Двигуном; Помилка програми - Переривчастий.

Я перевірив проводку, навіть СЕМ, напруженість роботи у ПОРЯДКУ, маси, ідеально підходить.

Я вже був в Mercedes, де вони оновили ECU, відзначаючи той факт, що якщо проблему можна було б повторно, замінити блок управління.

Я прошу порад про те, що ви все ще можете контролювати і, при необхідності, як діяти, щоб замінити ECU.

Дякую, з повагою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Jin85 Visualizza Messaggio
    Добрий вечір всім,

як випливає з назви, борються з проблемою на моєму авто, Mercedes CLK 220 CDI Avantgarde 2006 року з ЕБУ Bosch 0281012340.

Автомобіль регулярно, але в абсолютно несподівано гасне під час руху (але це сталося багато разів, навіть коли він був припаркований і на холостому ходу) протягом кількох секунд і частіше відновлюється без необхідності вимкніть і знову ввімкніть запалювання, одночасно загоряється індикатор MIL.

Помилку, яка повертає кожен раз в діагноз:
    2321 - Блок керування Двигуном; Помилка програми - Переривчастий.

Я перевірив проводку, навіть СЕМ, напруженість роботи у ПОРЯДКУ, маси, ідеально підходить.

Я вже був в Mercedes, де вони оновили ECU, відзначаючи той факт, що якщо проблему можна було б повторно, замінити блок управління.

Я прошу порад про те, що ви все ще можете контролювати і, при необхідності, як діяти, щоб замінити ECU.

Дякую, з повагою.
    Повинно бути, EDC16C2 і клонування спокійно в інший ECU з таким же HW в BDM

у будь-якому випадку ти-я купив у дилера або Новий

ви могли б відкрити і подивитися на зварні шви, можливо, коли вона не була ідеальною, вже від джерела і скакати і від дефекту в певних обставинах "температури і т. д."

що тобі сказати? і підприємство знайти її з малого і прямо зараз, може бути, не знаю..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    3
    Привіт Cinqueturbo,

ECU це оригінал корабля, я вже думав, щоб відкрити для перевірки зварних швів, але ви ніколи не робили раніше я утримувався, коли я побачив, що герметик не продає (я також спробував розігріти його) і я боюся пошкодити, але в цей момент варто спробувати.

Що стосується нестачі, то не існує діапазон температур, зазвичай після 10-15 хвилин їзди, іноді, як вже говорив, навіть по мінімуму, це всі випадковості.

З вашого досвіду, може бути несправність залежить від перенапруги?
    Цікаво, це тому, що з різних причин машина простояла кілька днів зупиняється і батарея пішла в "0", я по дурості зробив (я був удома) зарядити акумулятор за допомогою зарядного пристрою "традиційний" (це класичний трансформатор) без відключення від системи для того, щоб потім принести в майстерню, щоб замінити зчеплення і маховик, ну з цього моменту автомобіль почав відключатися.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    ці блоки управління дають проблеми на такий автомобіль, я випадково кілька маршрутів. Хоча, як правило, дають проблеми з запуском, коли... раз так важко вимкнути. Спробуйте нагріти феном і подивитися, якщо несправність зберігається або розсіється.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    перевірив реле?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав Jin85 Visualizza Messaggio
    Привіт Cinqueturbo,

ECU це оригінал корабля, я вже думав, щоб відкрити для перевірки зварних швів, але ви ніколи не робили раніше я утримувався, коли я побачив, що герметик не продає (я також спробував розігріти його) і я боюся пошкодити, але в цей момент варто спробувати.

Що стосується нестачі, то не існує діапазон температур, зазвичай після 10-15 хвилин їзди, іноді, як вже говорив, навіть по мінімуму, це всі випадковості.

З вашого досвіду, може бути несправність залежить від перенапруги?
    Цікаво, це тому, що з різних причин машина простояла кілька днів зупиняється і батарея пішла в "0", я по дурості зробив (я був удома) зарядити акумулятор за допомогою зарядного пристрою "традиційний" (це класичний трансформатор) без відключення від системи для того, щоб потім принести в майстерню, щоб замінити зчеплення і маховик, ну з цього моменту автомобіль почав відключатися.
    здрастуйте, ви пробували замінити датчик фаз? навіть якщо помилка не повідомляє, але я ніколи не

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •