Результати 1-7 з 7

Обговорення: Як працює zed-bull

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    12

Як працює zed-bull

Привіт, хлопці, я хотів би купити zed-бик ключовий програміст для того, щоб дублікат ключа від моєї fist Точки 1,2 2 серії, які я втратив card code. Я хотів би запитати, як це працює, я маю на увазі кроки, щоб слідувати, щоб ви могли зробити все. Я повинен прочитати іммобілайзера через послідовний порт або просто можу дублювати ключ, з інструментом? Заздалегідь дякую всім.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Тільки для вашого Автомобіля?
    мені здається, що це нерозумно-робити покупки zed-бик
    більше, що потім слід дублювати також механічного ключа..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    12
    Zed-бик клон. У будь-якому разі дякую за відповідь

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    12
    Звичайно, для мого автомобіля, враховуючи, що у мене проблеми. Мене завжди цікавила електроніка, але раніше у мене не було часу, тепер, що я можу я хотів би присвятити трохи. Я хотів би зробити це сам, а не йти на фіат витратити 50 $ на код карти. Привіт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    5
    Так, але для того, щоб додати один ключ або просто отримати carpass повинен прочитати файл дампа bodycomputer. тому в доповнення до zedbull клон мені потрібен, а програміст.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    5
    Або витратити набагато більше, ніж 50Euro якщо ви вважаєте, а також придбати ключ діви.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    12
    Спасибі Вінченцо. Я розумію витрати, але я б для пристрасті і зрозуміти, як це працює. Я спочатку думав, що з zed-бик клон, ви все одно можете дублювати ключ читати код, ніж оригінал, так що без розбирання тіла і читати пам'ять. Але, як я бачу, тільки з zed-bull, ви не можете, вірно?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •