-
Сумніву Міф 1.6 edc16c39 cf5
Привіт, хлопці,
Почала відразу з задати питання, сподіваючись, що хтось може допомогти пролити світло на цю справу.
Як вже згадувалося в презентації у Міф 1.6 2009 року, з якого почали вчитися. Я рухаюся, щоб купити програматор послідовний bdm, а не тільки прийде, я постараюся, щоб почати робити якийсь тест!
Сказав, що це він тим часом, у мене є сумніви, що переслідували мене з 2011 року, коли я купив це старий автомобіль, і я ніколи не міг ****. Я заявляю, що автомобіль тепер має 118100km був куплений в 34000km і ніколи не давав жодних проблем, окрім того, що близько 70000 і 110000km повилазили з штаб-квартири двох форсунок. Зламані вилки, які тримають їх у штаб-квартирі замінені і все повертається в нормальне русло.
сумнівів у цьому, увійшовши в діагностиці з Multiecuscan мені завжди дається з моменту покупки:
кількість програмістів 3 останній 29846km
кількість оборотів, яке спочатку було 6, тепер приїхав у 19 (автомобіль завжди був майстер від мене ніколи не було обертів)
1. від того, що дані цих двох значень?
2. ймовірно, що автомобіль, якщо був підключений, а потім наведено в джерелі, але не правильно?
3. коли я зможу зробити читання порівнюючи файли з ОРІ, я повинен зауважити?
4. і що ви думаєте з оборотів, які продовжують інгрід?
HW і SW:
HW: 0281015573
SW: 1037501121
я додаю також відбитки multiecuscan
Заздалегідь спасибі
-
за перевищення швидкості я б не турбуватися занадто багато, це може бути просто датчик частоти обертання, що дає цифри.
якщо він починає робити це частіше, ти виняток ....
так, звичайно, коли читати файл, порівняйте з оригіналом і подивитися, якщо він був зворушений чимось 
розкладу можуть бути також з-за оновлень з нагоди купонів і т. д..
-
Дякую тобі!
Тепер ми побачимо, що не тільки мені приходить в kess v2 клон, який я взяв, я постараюся зробити читання і порівняти з оригіналом.
Мені просто цікаво знати, якщо є вони поклали руки, перш ніж продати!
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму