Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29

Обговорення: Saab 1.9 Ttl edc16c39

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39

Saab 1.9 Ttl edc16c39

Добрий вечір, хлопці, не часто у форумі, і я не професіонал, на жаль, тому прошу вибачення заздалегідь, якщо задаю тривіальні питання.
    Я сумніваюся на деяких диспетчерів, щоб зробити на моєму ебу. Як видно з назви, використовуються для Saab встановлюючи двигун mjet Fiat з 180cv серії. Перше питання, це на 6-ступінчастою коробкою передач керівництво, яке збирає мою машину. Тобто: в ебу є карта, що мене обмежує подачу, щоб уникнути пошкодження коробки передач? Другий сумнів стосується перетворення мм3 дизельного палива/крутний момент. А саме: я вважаю, що визначили в карті, розділ, який займається зробити перетворення. Якщо я через карту педаль дає значення крутного моменту, що перевищує цю межу виражається в перетворенні, він дійсно оброблений від ecu або зупиняється до максимальної межі, що карта "конверсії" планує?
    Сподіваюся, це не було занадто багато завитків.😃 Заздалегідь спасибі.

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    тобі краще оновити обидві карти, якщо ці перетворення, що педаль карту

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    тобі краще оновити обидві карти, якщо ці перетворення, що педаль карту
    За якою я рекомендую масштабувати карту перетворення для того, щоб мати ті цінності, які я тільки на карті, дизельного палива?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Звичайно, це масштабирована карту з контрольними точками

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    Звичайно, це масштабирована карту з контрольними точками
    Для якої....якщо я хочу, щоб подолати це обмеження, потрібно коригувати не тільки значення в карті перетворення, але я повинен налаштувати, навіть вр. Та тому, що ті, що задають в гору по всій карті. Вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Vega25 Visualizza Messaggio
    Для якої....якщо я хочу, щоб подолати це обмеження, потрібно коригувати не тільки значення в карті перетворення, але я повинен налаштувати, навіть вр. Та тому, що ті, що задають в гору по всій карті. Вірно?
    Якщо наприклад, 600 з педаллю та карта нм/iq має значення, max 500 ти повинен принести останнім вр від 5000 до 6000 в 2d і коригувати всю колонку з q.to, що ви хочете надати коли питаєш 600

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Вибачте за питання, але..***** і я знаю, скільки мм3 дизельного палива потрібно для того, щоб мати певну пару?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Вибачте за питання, але..***** і я знаю, скільки мм3 дизельного палива потрібно для того, щоб мати певну пару?
    Тут я хотів би точно зрозуміти....тоді, я думаю, не говорити лайно, кажучи, що потрібні значення в нм в карти, еталонні значення і не реальні, що процесор ecu вважає, для того щоб зіставити запит на педалі і все інше. У тому сенсі, що має чітко визначені параметри і розраховуються до 500 (якщо ваша карта схожа на фіат, так як ще не відкрив). Якщо це так, то ебу знає, що, коли ви натиснете на педаль, і попросіть 500 вона знає, що по досягненні певного тиску в магістралі rail та турбонаддув може впорснути через час 100mm3. Є ще обмежувачі iq, які ріжуть в першу чергу. Тепер, якщо ваш автомобіль в місті і не сильно змінений, машинально не торкніться карти перетворення, тому що це вже розраховану до 100mm3, що і цього вистачить з лишком. Ви просто повинні розблокувати і зможу приїхати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Тут я хотів би точно зрозуміти....тоді, я думаю, не говорити лайно, кажучи, що потрібні значення в нм в карти, еталонні значення і не реальні, що процесор ecu вважає, для того щоб зіставити запит на педалі і все інше. У тому сенсі, що має чітко визначені параметри і розраховуються до 500 (якщо ваша карта схожа на фіат, так як ще не відкрив). Якщо це так, то ебу знає, що, коли ви натиснете на педаль, і попросіть 500 вона знає, що по досягненні певного тиску в магістралі rail та турбонаддув може впорснути через час 100mm3. Є ще обмежувачі iq, які ріжуть в першу чергу. Тепер, якщо ваш автомобіль в місті і не сильно змінений, машинально не торкніться карти перетворення, тому що це вже розраховану до 100mm3, що і цього вистачить з лишком. Ви просто повинні розблокувати і зможу приїхати
    Максимальне значення-це 88,щось. До 100 не дотягне.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Максимальне значення-це 88,щось. До 100 не дотягне.
    І я знаю, є кілька речей, які потрібно натиснути, щоб потрапити туди

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •