Результати 1-7 з 7

Обговорення: стилус не робить

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123

стилус не робить

хлопці, у мене є стилус, що не котить, я роблю діагностику і там купа помилок, в тому числі і датчик витрати повітря, контроль параметрів це і масу повітря, мета і так далеко від виміряна таким чином, що поганий вихід, і курити від цього залежить, ворота помилок і залишається в пам'яті p0251 (насос палива) і p1604 (головне реле, які не відміняють, але машину в бік, і додаток до низької прибутковості не має проблем, що може бути ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    коли мій майстер електроніки під час подумав, що може бути проблема, я завжди ripsosto " і відмова!".

жарти, мені здається, це 2 різні проблеми.......почну з, можливо, відремонтувати насос......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Якщо значень, які читалися датчик витрати повітря не правильно я б почав з перевірки, починаючи від нього самого:перевірте, що не всмоктується в повітряний фільтр,що не має сітківку, що я знаю, знаходиться в підтримка датчик витрати повітря утруднений,і потім контролює датчик витрати повітря то ж з труби на стороні всмоктування

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для управління клапаном egr, закрити з листа і зняти з картки.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    по-перше, дякую за відповіді, для здачі, це датчик витрати повітря, тому що я відключив, і тепер робить в два рази більше, ніж раніше, тому хоче, щоб ми знову і proplema була помилка P0215=Реле живлення, який не можу видалити, тому що повертається миттєво

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    по-перше, дякую за відповіді, для здачі, це датчик витрати повітря, тому що я відключив, і тепер робить в два рази більше, ніж раніше, тому хоче, щоб ми знову і proplema була помилка P0215=Реле живлення, який не можу видалити, тому що повертається миттєво
    здрастуйте, йосип всі відомості про те, яке реле і?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    я зробив вирішити легко відремонтувати насос....буде недолік аналога....це і як часто dtc обманюють.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •