Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149

Ford kuga не заводиться зі стартера....тільки поштовх!!!

Правда зламаєш****....у мене є ford kuga 2.0 td 103kw...не заводиться зі стартера. Але поштовх в бік в одну мить. Я dtc p0087...недостатній тиск палива...що ви думаєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Я хотів уточнити, що..бак чистий...паливний фільтр поміняв...дизельного палива на форсунки ок....
    Egr чистити....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав riox80 Visualizza Messaggio
    Правда зламаєш****....у мене є ford kuga 2.0 td 103kw...не заводиться зі стартера. Але поштовх в бік в одну мить. Я dtc p0087...недостатній тиск палива...що ви думаєте?
    Привіт riox не знаю, якщо це може допомогти, але в мене був випадок ідентичний місяців тому.
    Хоча іншу машину і на бензин.
    Спис ypslon слоненя з iaw6f.
    Це був датчик оборотів також під тон до мінімуму, і коли заводився вентилятор вимикається.
    У мене dtc такого, що вказувало на бензонасос.

У вашому випадку я не знаю, але,якщо у вас невеликий тиск, не повинен мати, як мінімум, скорегувати.
    Сподіваюся, вам допоможе мій досвід схожий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт riox у мене було багато подібних випадків на jtd і 1.9 multijet тому разі у мене поганий тиск в Рампі при запуску,штовхаючи автомобіль заводився в одну мить. Проблема була в регуляторі тиску в Рампі, що він пошкоджений в годину і втрати тиску. Може бути у вас аналогічна проблема. Ти перевірив? Prex в стадії пуску піднімається досить? Якщо у вас виникли проблеми prex ви можете також мати форсунок, які відмовляються надмірно..***** шнм з контролювати тиск і дайте нам знати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Додам, перевірте сміття з форсунок..
    якщо є перевищення обратки в Рампі не може дати необхідний тиск і, отже, повертає nsufficiente тиску дизельного палива
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Для того, щоб регулятор тиску на увазі датчик, який знаходиться на рампі? Якщо це те, що я вже змінив. У будь-якому випадку, як тільки я можу зняти форсунки, підключити їх поза і навколо двигуна....подивитися, якщо бризкає в момент запалювання....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав riox80 Visualizza Messaggio
    Для того, щоб регулятор тиску на увазі датчик, який знаходиться на рампі? Якщо це те, що я вже змінив. У будь-якому випадку, як тільки я можу зняти форсунки, підключити їх поза і навколо двигуна....подивитися, якщо бризкає в момент запалювання....
    Не потрібно розібрати, від'єднати відходи і перевірки, якщо один або більше надлишок розливу
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Регулятор встановлений на насосі високого prex. У будь-якому випадку зробіть спочатку діагностику, і зазначає, тиск у стартер

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    На рампі датчик тиску..
    Перевірити на діагностиці, тиск палива, коли він намагається привести в рух..
    Потрібно зробити мінімум 300bar, якщо до цього не дійде тиску треба шукати причини.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Оновлення.....я зняв інжектор і д я по всьому світу віддають залишкову кермо.....я помітив, що в момент пуску двигуна не бризкає......мені прийшли сумніви, перевірте напругу.....хто-небудь знає точно, в 2 дроти, яка напруга приходить? Грац хлопці

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •