Правда зламаєш****....у мене є ford kuga 2.0 td 103kw...не заводиться зі стартера. Але поштовх в бік в одну мить. Я dtc p0087...недостатній тиск палива...що ви думаєте?
Правда зламаєш****....у мене є ford kuga 2.0 td 103kw...не заводиться зі стартера. Але поштовх в бік в одну мить. Я dtc p0087...недостатній тиск палива...що ви думаєте?
Я хотів уточнити, що..бак чистий...паливний фільтр поміняв...дизельного палива на форсунки ок....
Egr чистити....
Привіт riox не знаю, якщо це може допомогти, але в мене був випадок ідентичний місяців тому.
Хоча іншу машину і на бензин.
Спис ypslon слоненя з iaw6f.
Це був датчик оборотів також під тон до мінімуму, і коли заводився вентилятор вимикається.
У мене dtc такого, що вказувало на бензонасос.
У вашому випадку я не знаю, але,якщо у вас невеликий тиск, не повинен мати, як мінімум, скорегувати.
Сподіваюся, вам допоможе мій досвід схожий
Привіт riox у мене було багато подібних випадків на jtd і 1.9 multijet тому разі у мене поганий тиск в Рампі при запуску,штовхаючи автомобіль заводився в одну мить. Проблема була в регуляторі тиску в Рампі, що він пошкоджений в годину і втрати тиску. Може бути у вас аналогічна проблема. Ти перевірив? Prex в стадії пуску піднімається досить? Якщо у вас виникли проблеми prex ви можете також мати форсунок, які відмовляються надмірно..***** шнм з контролювати тиск і дайте нам знати
Додам, перевірте сміття з форсунок..
якщо є перевищення обратки в Рампі не може дати необхідний тиск і, отже, повертає nsufficiente тиску дизельного палива
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Для того, щоб регулятор тиску на увазі датчик, який знаходиться на рампі? Якщо це те, що я вже змінив. У будь-якому випадку, як тільки я можу зняти форсунки, підключити їх поза і навколо двигуна....подивитися, якщо бризкає в момент запалювання....
Регулятор встановлений на насосі високого prex. У будь-якому випадку зробіть спочатку діагностику, і зазначає, тиск у стартер
На рампі датчик тиску..
Перевірити на діагностиці, тиск палива, коли він намагається привести в рух..
Потрібно зробити мінімум 300bar, якщо до цього не дійде тиску треба шукати причини.
Оновлення.....я зняв інжектор і д я по всьому світу віддають залишкову кермо.....я помітив, що в момент пуску двигуна не бризкає......мені прийшли сумніви, перевірте напругу.....хто-небудь знає точно, в 2 дроти, яка напруга приходить? Грац хлопці