Всім привіт
я підготував карту для вивчення і, можливо, для порівняння з іншими досвідчених користувачів і початківців...
Якщо у вас є питання, або нотатки, щоб зробити в номері.
Всім привіт
я підготував карту для вивчення і, можливо, для порівняння з іншими досвідчених користувачів і початківців...
Якщо у вас є питання, або нотатки, щоб зробити в номері.
Привіт. Я спробував показати карту орі і mod і на мою думку (я заявляю, я новачок, так що бери все з пружинами) є деякі невідповідності.
Наприклад, ви підняли обмежувач крутного моменту приблизно на 20%, а потім ви просите більше дизельного палива, потім, щоб обидві карти лямбда-адреси 1CD114 і подальше 1CD358 були збільшені, наприклад, 4000 оборотів в хвилину і > 1000 мг повітря від 1,377 у 1,515 потім попросіть відрізати дизельного палива. З одного боку ви хочете, щоб збільшити, а з іншого відрізати.
якщо, як каже switing це неправильно
Ви праві, я, перевіряючи фактів, збільшується поріг лямбда-верхній і нижній, а не зменшується, це була помилка, відволікає і навіть недбалості не перевірив кроком, зробленим.
Дякую, що звернули увагу.
ps. обмежувач крутного моменту, однак, на мій погляд, не питає, дизельного палива-небудь ріже.
обмежувач дизельного палива, карта скидання, але, як і всі інші працює в симбіозі з усім.
Якщо встаєте занадто "попросити" теж дизель, і більше, ніж потрібно, порівняно з іншими картами
Ви, вибачте, з "ви підняли обмежувач крутного моменту приблизно на 20%" я мала на увазі, що ви можете впорснути більше бензину порівняно з вихідною кількістю, то відповідно прибув в новий поріг ріже.