Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 59

Обговорення: розсердить 1.3mtj70cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231

розсердить 1.3mtj70cv

добрий вечір відкриваю цю тему, щоб проблема для мене нова і поточна, що багато хлопці намагаються в цей період
    я навів пункт 1.3 mtj 70cv з міжкультурної плюс і турбіни, що виникають giulietta 2.0 170л. з ..
    різні тести зроблені, машину і функціональний, але на мій погляд немає, як і повинно бути прохолодно, щоб цей тип обробки
    я хотів би зрозуміти більше ...
    машина тягне близько 2бар тиску turbo і потім залишається в констанці 1.5/6 частину, я повернуся до 1.8 /2.0 обертів, щоб те, що відомо, не має піку
    жорстокий у вас є два кафе, але йде трохи повільно ... поради і думки...пункт 1.3 mtj 70cvturbo_magg.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Почнемо з того й попит..

- Мікеле, ти шукав мене для того, щоб цей автомобіль в інше місце, Immo Off?

Навіть якщо я зробив подання про ситуації
    У вас Журнали ви можете завантажити його, щоб зрозуміти ще краще?
    Скільки л. с. ти хочеш отримати?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    це тебе я шукав для цього ,в моєму маленькому високі " і " сьогодні мені вдалося зробити це сам ,але зараз всі ці нові зміни, які вони винаходять і трохи
    а так... я просив msport то данилу поставити себе в контакт з тобою, але я сказав, що не може за те, що вони роблять роботи на форумі...
    а я забув, що він вже форсунки зроблені в 50%, плюс, якщо ми робимо я повертаюся до 150cv прости, з журналу, який через????

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Annam добре....

Log= придбання параметри тип Тиску Турбо,Масової витрати Повітря,Тиску, R,etc. etc., як правило, по Групі Fiat і дуже практичний і функціональний Multiecus...

Тоді для цих л. с. не потрібні ці турбіни і зрозуміло, інжектори...

я з управління двигуном MJD6JF 70cv я знаю менше, ніж ти, бачачи всі ті біти, які ви зачепили у файл..

Я бачу, що обмеження на 4800rpm.. чому?
    це турбо зазвичай я роблю роботи +- 3 - 3,2 бар

ти зробив вибір, трохи дивні...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    тоді обмежувач для попкорну , але я знаю, що він повинен підняти до 6000 ,то що стосується форсунок, можливість на льоту, решта один шанс..
    а він, дивний вибір, тому що я бачив з 170/190cv так що я хотіла як якщо підійти ...
    а fiat сталевий алхімік чому то для журналу, може, завтра в другій половині дня...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    ніколи не кажіть мені, що sulle70cv ти знаєш мене менше????..... ти знущаєшся!!!!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    тоді обмежувач для попкорну , але я знаю, що він повинен підняти до 6000 ,то що стосується форсунок, можливість на льоту, решта один шанс..
    а він, дивний вибір, тому що я бачив з 170/190cv так що я хотіла як якщо підійти ...
    а fiat сталевий алхімік чому то для журналу, може, завтра в другій половині дня...
    Те, що двигун Акції витримує 6500 оборотах в хвилину, то з якоюсь рутиною, навіть більш ніж 7000..
    з цієї турбіни і вихлоп 60мм і форсунок від 18-20 і Залізничних, що їжджу я назад на 250cv з закритими очима...
    180cv їх назад, навіть з turbo + невеликий і менше оборотів в хвилину..
    журнал і його, хоча і завжди корисно..

ніколи не кажіть мені, що sulle70cv ти знаєш мене менше????..... ти знущаєшся!!!!
    ні, я не ухмыляюсь, я всі ці біти абсолютно не знаю, ха-ха :P

Тут потрібна максимальна 247NM, коли на обмежувачі вимагає 300.. так що тебе обмежує дизельного палива..
    064B54
    064C84

Тут ви обмежені в будь-якому випадку
    065894

тут ви обмежені дизельного палива від 4500rpm в той
    065934

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    останній від тебе, навів, не розумію ??
    де 4.500

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    останній від тебе, навів, не розумію ??
    де 4.500
    давайте подивимося, якщо я зрозумів що-то^^??? якщо ти думаєш, що я торкнувся неправильних областях інтересів, а також ....насправді не потрібно, що я тобі скажу.... майстер ти..punto1.3mtj70cv_egr-off_MJD6JFHW01B_1056P641_sparo5500-rail1650-turbo2400_step8.rar

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не знаю, що ти зробив але одне і SW: 1065P351 і ще SW: 1056P641..

одна річ, я хотів би зробити це ясно вже зараз..
    я не думаю, що всі роботи, якщо тільки в ебу.. тобі ясно, так?

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •