Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207

ерг та fap я хотів би зайти далі.

привіт всім.

як ви знаєте, вже рік я займаюся кілька речей, на авто....що стосується scodifche у мене ніколи не було проблем, завжди робляться здебільшого на лавці, які потрібно емулятор я використовую його часто і не у мене проблеми.

я зробив цюнь fap та ерг з різними програмами, який ecu safe, я не радий, я в захваті....ні, я знаю, що саме вони роблять, і іноді вони роблять погані жарти.
    Іноді мені доводиться переробки файл чому не роблять добре, навіть з іншим програмним забезпеченням.....мені не подобається, як я працюю, навіть якщо в кінці кінців результат я отримую.

2 дн. тому я взяв за волосся ecu, що не хотів знати, ділити, на щастя, я знаю, як рухатися, і я беру все більше і більше обережності, врешті-решт мені вдалося обробити файл, але це змушує мене задуматися, що, як часто рекомендуються і краще зробити це вручну.

Інформацію в мережі я льстец речі, informazino fremmentare, і ми говоримо про біт і indirzzi колишньої даних.

Короткий обмін авто,у мене альфа 147 взяв недавно, розподілу, турбо, водяний насос і багато інших робіт, всі вони зроблені в поодинці, тепер я в тотальна недовіра до механікам і, коли справа доходить до моєї машини, і що моя супутниця волію злитися на себе, що мене дражнити платити авансом часто, щоб зробити роботу (і моя погана звичка), а потім помітив, що ти не зробив роботу або зробив з ногами.

Я не та, хто просить знижки, не в контексті ціни, якщо ти скажеш мені те, що я плачу, але занадто часто дражнили, не кажучи вже про електроніки, ви вже знаєте, як я думаю, не потрібно, але мої 21 років досвіду, я їх ношу з собою як теоретичний, ніж практичний.

Моя альфа це добре, але мені не подобається у виконанні, мені не подобається, як реагує двигун навіть якщо і ракета.
    Думаючи, що це моє, що мені не відповідають, я пробував інші з подібними двигунами і мені це не подобається.

Я не знаходжу в єс мало, щоб зробити, і я вирішив повернутися до моєї ібіци цей раз 1.9, раніше у мене був 1.4 80cv інжектор насос, а також, що він давав нам, швидко, як, мало, та й 1.9 не менш, в той час як альфа і самої серії є я повинен думати, і в дорозі, то й на поїзді не можу опустити.

Саме на цьому я хотів би почати зміни з виключення ерг.

я з domomande:

1 я Можу зробити, ерг та fap з ecm ?... у цьому форумі я читав хто-небудь, що він робить.
    2 керівництво з теоретичні основи міцна і практична, навіть платний, де я можу її знайти?

спасибі inticipo, щоб над чим ми можемо допомогти, що тут навіть хтось з вас готовий дати мені руку.

Розумію, що, можливо, багато хто з вас мене там пошлють, бо не піду світлий, і я можу зрозуміти .

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    не є і т. д., що робить egr fap, почати з нуля: розклад, як ecusafe і раз обробляють файли в автомат, і т. д. потрібно в "руках" і кілька кліків з вашого кулака, щоб змусити її робити речі, в сутності ти такий, щоб робити речі.

Докладні керівництва їх немає, ви можете спробувати його на youtube, але чим більше практика, те, що я зневажав, кажучи "інформацію в мережі льстец речі, informazino fremmentare, і ми говоримо про біт і indirzzi колишньої даних." в цей коктейль з речей, що ви повинні почати битися головою, напевно, свій 147 не було навіть на це, тому що не має ніякого відношення до заздрості TDI.

У будь-якому випадку свій ібіца інжектор насосу, ймовірно, ви можете закрити egr з раз, але для вирішення fap доведеться робити це вручну

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    не є і т. д., що робить egr fap, почати з нуля: розклад, як ecusafe і раз обробляють файли в автомат, і т. д. потрібно в "руках" і кілька кліків з вашого кулака, щоб змусити її робити речі, в сутності ти такий, щоб робити речі.

Докладні керівництва їх немає, ви можете спробувати його на youtube, але чим більше практика, те, що я зневажав, кажучи "інформацію в мережі льстец речі, informazino fremmentare, і ми говоримо про біт і indirzzi колишньої даних." в цей коктейль з речей, що ви повинні почати битися головою, напевно, свій 147 не було навіть на це, тому що не має ніякого відношення до заздрості TDI.

У будь-якому випадку свій ібіца інжектор насосу, ймовірно, ви можете закрити egr з раз, але для вирішення fap доведеться робити це вручну
    Привіт спасибі за вашу відповідь.
    Ну моя 147 ніколи не доторкався до ****llo карти саме тому, що є багато речей, які я не знаю.
    На жаль, мені це не подобається.
    І ймовірно, що я був неправильно зрозумілий.
    Я знаю, що ecm не є,автомат і правда не ніколи не використовував.
    Це точно, що я шукав, і навчитися робити це вручну, я б навіть
    Знати те, що я роблю не тільки навчання.
    Я покладу під, і ми бачимо, що,виходить, як тільки я беру ibiza

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    У тебе ідеї дуже збентежений , якщо на програми, як на врожайності 147 :P
    Ну, тепер візьми Ібіці, але проблема залишається, ви не можете покласти свої руки до тих пір, поки не навчишся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    У тебе ідеї дуже збентежений , якщо на програми, як на врожайності 147 :P
    Ну, тепер візьми Ібіці, але проблема залишається, ви не можете покласти свої руки до тих пір, поки не навчишся
    Не можу пояснити краще.
    Ви не сумніваєтеся....карти я зробив щось,не поодинці ,а не на дизельних або двигунів останніх.
    Факт, що я не можу проводити експерименти на клієнтах.
    Подивимося, покласти разом цей коктейль з речі і робити роботи гідні.
    Добрий.

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio
    Не можу пояснити краще.
    Ви не сумніваєтеся....карти я зробив щось,не поодинці ,а не на дизельних або двигунів останніх.
    Факт, що я не можу проводити експерименти на клієнтах.
    Подивимося, покласти разом цей коктейль з речі і робити роботи гідні.
    Добрий.
    особисто я намагався на початку обговорення, де хто-то моїми ж сумнівами, що і де хтось допомагав, були розміщені файли та завантажити і перевірити я почав розуміти, то я тестував на моїй.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Привіт Mustang GT!!
    Не механік,кухар або що-небудь ще,я займаюся зовсім іншим,але руки на моїй машині це мої кошти, не ставить ніхто,я люблю "брудні руки".............
    Я простий любитель.я не знайомий,скажімо, новачок і на форумі мені дуже допомогли,є 3g інтернет, де описані докладним чином всі справи.

У двигун вашого Альфа має величезний потенціал і в мережі є керівництва і т. д.,не вчать особливо,але можеш глянути..........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    Привіт Mustang GT!!
    Не механік,кухар або що-небудь ще,я займаюся зовсім іншим,але руки на моїй машині це мої кошти, не ставить ніхто,я люблю "брудні руки".............
    Я простий любитель.я не знайомий,скажімо, новачок і на форумі мені дуже допомогли,є 3g інтернет, де описані докладним чином всі справи.

У двигун вашого Альфа має величезний потенціал і в мережі є керівництва і т. д.,не вчать особливо,але можеш глянути..........
    Любитель чи ні, і ваші поради завжди цінні,часто у вашій галузі, ви переходите на ****lli а високі
    Що ми не розуміємо, щоб бути в розпорядженні деякі інструменти, щоб почати.

І правда, у неї є потенціал, але я не зовсім радий, що На початку я був у захваті.
    повертаючись до теми установки і т. д. і працюю трохи на нього подивимося.
    Початок erg подивимося, що вийде.
    Якщо з і т. д. я повинен був знайти, я можу думати про час і інвестиції.
    Спасибі всім за цінні поради

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Мустанг ви дозволите мені одне питання?

Але, що програмне забезпечення для редагування ви використовуєте? Не використовуйте Winols,Не використання, і т. Д.,використання, Map3D?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Мустанг ви дозволите мені одне питання?

Але, що програмне забезпечення для редагування ви використовуєте? Не використовуйте Winols,Не використання, і т. Д.,використання, Map3D?

Жоден з цих....

я зробив 3 картки на бензин до тепер, дуже прості і з пропрієтарного програмного забезпечення, називається RACE, не знаю що сказати, тому що я зробив у майстерні механіком, який мав благодать навчити на механіці, те небагато, що я знаю.

До речі були завжди прагнув, програмне забезпечення і схожий на і т. Д., але тільки таблиці.

Якщо я хочу дізнатися щось на картах або так, або я повинен владнати, і так я роблю, і якщо гра варта свічок, як описано в інших постах якийсь курс, мені не шкода, як то ECM.

Наприклад, якщо ви механік, те, що я, здається, зрозумів, ти дуже добре знаєш, що робити розсилки, дизель, а потім на альфа-не прогулянка.
    Я витратив 2 місяці на вивчення і все, подивіться на комплект, введення в експлуатацію ділянки підходить і завдяки якійсь один, у вас є вибухівка, щоб зрозуміти, як не може зробити шкоди.

І задоволення, безумовно, але це не моя робота, я не радий, що я зробив, я не хотів цього робити, але з причин, пояснено вище, для мене ж вони були змушені.

Механік, де "", коли я scodifiche, звичайно, заплатив, але і став жадібним, якщо ви хочете, щоб він повинен був залишити машину і 800€!....100 менше, ніж звичайний клієнт.

І я C.......Я, що я втратив рахунок, скільки працювати безкоштовно я зробив!....у цьому випадку контекст ціни і так робити неприпустимо побачив, що я зрозумів, що співпраця і стало одностороннім.

Від cosndierare, що електроніка на авто-це не основна моя робота, як описано для scodifiche, зокрема, і замін різних Боді, tacchimetri і т. д. у мене немає проблем, не відрізняється від фішок з інших приладів, які взяті, як правило, з цієї причини я перебуваю в сильне перевага, основні принципи завжди ті, ce мало, щоб зробити.

Так, що, коли я працюю з програмістом з банку.....я віддаю перевагу і, якщо я вдома у мене завжди є рятувальний круг з повний файл від неприємностей.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •