Сторінка 1 з 18 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 178
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55

Smile Ми разом вчимося, краще використовувати winols.

Я сподіваюся, що хтось хоче поділитися досвідом всіх людей, які підійшли до цієї програми залишилися, постраждалих від його потужності, а також від його складності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di lumaracing
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Повідомлення
    158
    я теж беру участь!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    WinOLSHelp ITA.rarЯ починаю з прикріпити pdf, хоча трохи датований, може бути допомога, щоб почати перші кроки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    не з'? проблеми ми всі тут, щоб дізнатися що-то, в нашій невеликий, я переконаний, що кожен з нас пу? в його роботі, бути корисним для інших, з його досвідом, на цю програму я теж для початку? трохи зусиль і часу, безумовно, ми будемо збирати результати.
    Наприклад, важко? полягає також у тому, як interreaggire між нами, принаймні, на даний момент, якщо ви напишіть мені, що я не можу її бачити, але ми йдемо крок у чому? ваша проблема початкового задай питання, і якщо я можу я намагаюся допомогти, давайте спробуємо?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mecdoc
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    250
    ви можете пояснити мені, як зробити interaggire damos для файлів, які ви хочете проаналізувати?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Хлопці, ми уникаємо непотрібних відповідей, які нічого не роблять, що розбавити пост видалив деякі непотрібні відповіді
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    Citazione Спочатку Написав mecdoc Visualizza Messaggio
    ви можете пояснити мені, як зробити interaggire damos для файлів, які ви хочете проаналізувати?
    не знаю, добре використовувати winols, але якщо я не помиляюся, якщо у вас є damos підходить на ваш файл, ви берете його і перетягніть лінію на winols
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    у сторони, і навіть, як ви сказали, або з меню " імпорт " damos, або комбінації клавіш ctrl+d, реальна проблема починається прямо зараз, вам місце екрану і коментувати разом.Імпорт damos і пов'язані settaggi.rar

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ця ініціатива також подобається мені і я хотів би брати участь у ньому, однак, з того, що я бачу на екрані damos ви вже знайшли те, що мені здається, карту педаль ? у жовтий evidenziti i break з осями X-Y в 2d графіку, а на панелі зліва я бачу, всі інші карти ви виявите, що якщо ми далі відкриваються спочатку в режим? hex, то в 2d а потім у 3d те, що я не розумію, я і, наприклад, в 2d або 3d sugl'осі є іноді спотворені цифри, які будуть перетворені з деякого числа коефіцієнт перетворення, мабуть, з'? хто каже, що damos також коефіцієнти перерахунку, але я саме початківець з winols і сказати правду я не damos не s? як зробити....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    якщо ініціатива вам подобається, необхідним для вивчення себе і крок я, якщо модератори погодяться, на даний момент я використовую в якості файлів, що і alfa 147 1.9 (455-089) і її відносний damos для того, що пу? бути допустимим, то екран, якщо я правильно пам'ятаю, не ? вже завантажений damos насправді я розмістив нижче, ще три екрани, щоб побачити, хто ніколи не намагався його завантажити, так як ви повинні відповісти на кілька запитань в різні дії, в іншому випадку damos ж навантаження, той же, але вирівняти files, а? тому те, що ви бачите ? тільки карти визнані, але без значення, що додаються до damos, якщо вам і терпіння, допоможи мені , і ти побачиш, що щось хороше ми можемо зробити це, звісно, якщо потім хтось великий, щоб дати нам руку, ми були б дуже раді. Привіт, завтра.

Сторінка 1 з 18 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •