Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51

Ecm Titanium - Масштаб тільки 6000 оборотів в хвилину

Привіт, хлопці, як я вже писав в презентації, я знову... і я знову у світі чіп-тюнінг.

Я задаю вам питання, тому що не можу зрозуміти, як ніколи не я ніколи не бачу в таблицях значення вище 6000rpm. Як ніколи?

Мені здалося, що читати, що ця межа була для тих, хто з допомогою програми "неофіційний" ? Можна?

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Ви працювали завжди з авто, які драйвера не мають оборотах вище 6000 оборотів. Простий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Я теж не експерт,але якщо змінити вр, наприклад 6000 в деякі карти,таблиці змінюються 6000giri.спробуйте!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    О, боже, я намагаюся з моєї машини, оригінал обмежувач при 6800 оборотах в хвилину... тим не менш, водій і т. Д. зупиняється на 6000...

Також є спосіб підняти його? Наприклад, зараз я їжджу на 8500 оборотів в хвилину,...я хотів би зрозуміти щось навіть від 6000 в на

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    І який сенс рухатися брек вище 6000? Логічно, що якщо водій дає обертів, і ти налаштуєш вісь, якщо зарядки файл mod, як вона тобі оновлення осі, але якщо осі від спочатку прибувають до 6000 причина, буде ні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Бачив, що ви не описали, що автомобіль, ви говорите, я дам тобі одну пораду..
    Якби Бензин і не перевищувати межу у 6500 оборотах в хвилину.. Якщо ж ми говоримо про Дизельних не піти за 5500RPM хоча б, що ти не хочеш вже міняти головку.. потім це робиш ти!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Так, ви праві! Дивитися я бачив, як повернути,та ще крутяться 1.3 в 6000giri тільки з турбо і форсунок............
    Також залежить від двигунів!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    Так, ви праві! Дивитися я бачив, як повернути,та ще крутяться 1.3 в 6000giri тільки з турбо і форсунок............
    Також залежить від двигунів!!!!
    Навіть 6800 з додаванням якоїсь особливої
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Навіть 6800 з додаванням якоїсь особливої
    Ну в цьому разі бензин може тільки супроводжувати!...
    Я прошу забагато для конкретного 5turbo?!?!?!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    шкалою оборотів ви можете ввести значення, що вам потрібно , ви не прив'язані до 6000.
    у зіставленні де подивитися максимум 6000, це означає, що цей тип двигуна повинен обертатися максимум до 5000-5500 про/1

ви робите речі дуже загальний, приймаючи сигнал від конкретного випадку.
    якщо ви скажете нам, заяву, автомобіля, кажеш ти відповіді більш цілеспрямовані.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •