Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30

Роз'єм діагностики OBD2 elm327 bluetooth

Я хотів би знати, який роз'єм діагностики монтує мій гольф 4 роки 2001-код двигуна AXR. Я поставив адаптер obd2 elm 327 bluetooth, але не обмінюється даними з пк та з додатком torque для android. Моя ручка ? типу obd2 або can-шини? Пробуємо той же адаптер на гольф 2003 року один мій знайомий інтерфейс чудово спілкується з допомогою програми torque для android. Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    54
    мені другий elm327 dovrebe працювати на всіх машинах з прес obd1 і 2.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    по мені obd2 протокол, новий і не може спілкуватися з гольф-4 2001 року, протокол obd першого покоління.....з повагою..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    в elm на ваш автомобіль має бути добре, я особисто я не став би довіряти torque для android, не бачу потреби, враховуючи, що у вас також пк приготуйте з програми + ефективні, які працюють з 327, і ви побачите, що v? краса, я рекомендую вам settarla добре

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав g14nluc4 Visualizza Messaggio
    Я хотів би знати, який роз'єм діагностики монтує мій гольф 4 роки 2001-код двигуна AXR. Я поставив адаптер obd2 elm 327 bluetooth, але не обмінюється даними з пк та з додатком torque для android. Моя ручка ? типу obd2 або can-шини? Пробуємо той же адаптер на гольф 2003 року один мій знайомий інтерфейс чудово спілкується з допомогою програми torque для android. Дякую
    я зв'язався давно elm через **** підтверджують той факт, що багато клони мають ці 'недоліки', а також, що остання існуюча версія чіпа elm ? 1.4 b, як ви можете також прочитати на сайті, не існують ne ніколи не буде існувати на нових версіях прошивки/обладнання, та ймовірність? всі ті, хто продають і торгують elm для 1.5 та ін в основному клони 1.3, що було багато проблем такого роду... враховуючи, що, можливо, ваш elm ? спочатку я спробував би використовувати elm з windows і спробувати, якщо проблема криється в стек bluetooth на вашому android пристрої...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Чесно кажучи, я пробував з тим же elm 327 і той же телефон з torque на гольф мого друга, який ? з 2003 року і працює відмінно, а на моїй немає. Я не думаю, що проблема в bluetooth stack

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Addirirttura c'? хто сказав мені, що мій автомобіль використовує протокол kkl і не obd2, пу? бути щирою, це що?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Діагностичний інтерфейс з 2 K (KKL), мультиплексор-OBD2 це ? ми? що мені сказали, і це не може працювати. Але, як ніколи, на моїй немає і мій друг, будучи однієї і тієї ж машини, але які обмінюються 2 років?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    на vw і audi те, що чудово працює ? vag com ви можете зробити кілька речей, які з elm 327 не зробиш

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    І знаходиться адаптер vag com, usb або bluetooth і програми, які можуть працювати на android або iOS?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •