привіт всім.....після того, як rassengato в довгій пошуку audi a3 старий дизель за км таро, мені випала можливість альфа 147 1.9 JTD 115 к. с..
за словами poprietario нинішній двигун був перероблений, але з пильним оком ви побачите, що бідолаха, який тепер хоче її продати було вкрасти, краще для мене погано, щоб він бачив, що зрозумів, що підступ в ціні і подешевшали вдвічі, лише б продати.
автомобіль представляє 262.000 км і здаються реальними, так як на одометр і ебу conincidono або, якщо це було зроблено добре-робота, насправді я в очікуванні огляду, щоб відновити історичний.
вид двигуна не сталося ну і, і я майже відмовитися від речі, але ви намагалися автомобіль, це сталося дуже життєво і жваво.
в цей момент я думав, що з турбіною капітальний ремонт бачив, що його плює масло і супер зрізі видно, продуктивність тепер думаю з хорошим маслом castrol, розподіл зроблена професіоналом і якісні фільтри, ніж він може стати.
до такої міри, я хотів би видалити розділ і повністю відновити систему запалювання з ключем код і кнопку start/stop.
і проект, який я почав на різних авто, кілька місяців роботи, але в кінці представляє вам проект доглянутий, хоча все ще в стадії прототипу, насправді є кілька друзів, і деякі clio з 2001 по 2004 рік.
ця робота вимагає scodifica всього, іммобілайзера і не знаючи нічого цього авто я хотів би знати, якщо з uid ec...vonix міг сподіватися в scodifica всього, зберігаючи для централізованого управління.
спасибі за ваші цінні поради.
привіт всім.