-
НОВАЧОК
Читати і писати Delphi dcm 6.1
Як випливає з назви, прошу ради від вас, враховуючи, що я новачок, щоб купити обладнання правильним (клон) для того, щоб читати і писати ебу мого Ford Mondeo 2.0 TDCI 150CV, що збирає ебу Delphi DCM6.1.
Що він (клон) надійний, не ризикуючи посадити ecu.
Чекати з нетерпінням на ваші відповіді.
-
привіт півник v54 має піти добре, але ти ніколи не впевнений, з ( клон) завжди існує ризик блокування ecu.
спробуйте звернутися в онлайн-сервіс про те, як діяти, вони мають великий досвід роботи
клону, змушують тремтіти ноги іноді
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-10-2016 до 16:03
-
НОВАЧОК
Я читав в якийсь пост, що kessv2, є більш безпечним, тому що володіє функцією recovery.
*lui93 ти говориш про поле, що тепер я бачу в автономному режимі в червоний колір у правому нижньому куті?
-
ну нічого, і впевнені, тільки оригінальна продукція, я повторюю вам, для консультації, необхідне, зверніться в службу chiptuning і я тобі скажу, добре
ви точно чи ні***** на екрані просто розчавити, а потім відправити безпосередньо***** співробітників, чіп-тюнінг
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-10-2016 до 16:04
-
НОВАЧОК
Я зв'язався вчора ввечері те ж, але мені не відповіли ще
-
Дивно, що ще не рік відповідь, спробуйте ще раз !!
-
НОВАЧОК
-
майте терпіння, вам дадуть відповідь, може бути, написати безлад з вашої поштової скриньки скопіювати***** процитоване вище
-
НОВАЧОК
Вони не пропонують допомогу, про те, що стосується клонів.
Отже, або деякі душі, pia допомагає мені навіть в pvt або мені доведеться відмовитися від вильоту, так як я не можу собі дозволити витрачати 4500 євро для kess оригінальний, протоколів і програмного забезпечення.
Зрештою, мені потрібно насамперед для того, щоб працювати на моїй особистій машині, тому не має сенсу витрачати величезні суми грошей.
Я намагався зондувати в мережі, але можна знайти все що завгодно і ви не розумієте, що є дійсним, а що ні, саме тому, що я не зовсім зрозуміла ситуація.
Я пробував якийсь ebay продавця, який продає версії 2.27 до 145 євро, що є кінга і маркери обмежені, якою говорить мені, що, змінивши sd і файл містить маркери в початковий стан, але якісь файли? ви повинні платити додатково кожен раз?
Боа???
-
на жаль, клон, я так ніколи не знаєш, що взяти, бо вони обмежені , і не тільки, іноді просто вдома
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму