Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Обговорення: Ебу Bosch Motronic

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    11

Ебу Bosch Motronic

Доброго ранку,я відкриваю нове обговорення, упевнений, ваша допомога;автомобіль питання ? Alfa romeo 155 1994 року,які протягом деякого часу від дефектів,типу strattonamenti,дим синій або чорний вихлопних газів,труднощі? тримати мінімум і cos? далі.Оскільки проводитися діагностика ебу в пам'яті, не має помилок, може бути таким же ебу, щоб бути "зійшла з розуму"?Вимагає заміни eprom або його перепрограмування,якщо перезаписуваний?
    Останній раз випробуванні ? було зняти акумулятор, щоб зробити якийсь скидання, і автомобіль на кілька днів, не від проблем,а ? дійсно, занадто рано для оптимізму,спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    пошта фото моторного відсіку.. я сумую, я пам'ятаю, як вони зроблені, 155..
    метелик всмоктування і чистою?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо ? 94 повинно бути 8 клапанів, ті мали дефекти котушок і відповідних силових модулів, що стосується копіювання, щоб дим синій або чорний може бути або масло або бензин в достатку, повинні докласти хороший діагноз, а потім перевірити всі дані.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    спробуйте відрегулювати датчик витрати повітря, обертаючи колесо кілька кадрів вправо або вліво, знімаючи кришку чорний

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    11
    Я підтверджую, автомобілі ? 8 клапанів,датчик витрати повітря в совок.Для диму я думав, я теж лайно в колекторі,парів масла, в основному.Я повинен додати, що кабелі, свічки були замінені,на жаль, для? з використанням запасних частин, якість?,видно, що, передаючи вище, кабелі, кришки алюмінієві, з якою автомобіль ? і вихід ? триває вже 20 років,
    кабелі випускають, роблячи тріщати автомобіль і робить його undriveable.Кришка не буде більше? поставила на місце,що не принесе проблем, так же?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Ви зробили тест компресії циліндрів? Той синій дим не мені подобається, якби це було проблемою харчування, я не думаю, що дим був би синій

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Привіт діагностики ви використовували?
    Якщо після цього знову підключіть акумулятор автомобіля не від іп? не проблема.
    Ми можемо ПОЧАТИ З РІШЕННЯ.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав clabsport Visualizza Messaggio
    Привіт діагностики ви використовували?
    Якщо після цього знову підключіть акумулятор автомобіля не від іп? не проблема.
    Ми можемо ПОЧАТИ З РІШЕННЯ.
    я всі вуха
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    11
    Добрий вечір і з святом великодня!Невелике оновлення,155 не більше!!Ну що ви,я два дні, що не хочуть знати,акумулятора ? заряджений,стартер обертається,але двигун не запускається.Про тип діагностики використовується,не я не можу сказати,так як не ? було зроблено у моїй присутності;ви терр? в курсі....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Я впевнений, що ? проблема ущільнення груп. Спробуйте зняти свічку, поклади на масу і подивитися, якщо назад іскра. Але, принаймні, якийсь знак, коли ви намагаєтеся покласти на мотоциклі?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •