привіт, хлопці у мене проблема з цим авто в основному мають видалений dpf, але автомобіль, особливо на холостому видає багато білого диму, особливо до мінімуму, що запах незгорілого палива дизельного...
тепер я прочитав ecu титан не розпізнає файл, думаючи, що, очевидно, файл був defappato від інших до мене, я зрозумів, що проблема не розпізнавання файлу, це очевидно, навіть якщо і власності, не зацікавлені в ecu мають просто видалити fap, залишаючи, однак, всі датчики, присвячених, однак мені вдалося знайти кілька адрес switch off і виправити контрольну суму записи з інтерфейсом, але нічого не відбувається, автомобіль продовжує палити білий, навіть якщо здається, що реальний регенерації не легко, тому що, перевіряючи ****llo масла, здається, щоб бути стабільною...
я хотів би, якщо можна отримати допомогу і підтвердження, якщо він діє в правильному напрямку,я знаю, що цей ecu має кілька switchoff для dpf, а також мати управління зворотного зв'язку так довго, що в залежності від "заспокоїти" dpf думаю, що проблеми будуть саме їх, незважаючи на те або, ймовірно, switch off ок(сподіваюся підтвердять) я думаю, що піде ще в регене пам'ятка для розмови, пов'язана з тим, що написано раніше..
додаю файл орі тут, тому що в базі даних не існує розділ для R-класу автомобіль my'09 R320cdi 224cv dpf..
додаю також адреси, які я знайшов, сподіваюся ви мені допоможете
Exhaust temp linearization -в 1DBB0A
Switch for dpf load в 1EF5C0
Switch for реген в 1EF6D2
More реген switches був у 1F02CA
Switch for engine protection and dpf, пов'язані з 1F02FC
Зміщення map for dpf mass 8х8 в 1F0CB6
Some more реген switches був у 1F0D36
exhaust pressure sensor switch в 1A4546
адреса 1A655C schalter-wert. um die ВІН funktionen ein
Maximale Aschmasse (max. soot mass) at adress 1F0238 виставитися в 10 грам, як ви на це?
Адреса 1EFB28 Umschaltung Partikelfilterbeladung одер -differenzdruck