-
digiprog 3
хлопцы, вы ведаеце? выкарыстоўваеце яго? я бачыў, і я зацікаўлены, каб злавіць яго...
-
прывітанне крумкач я, у мяне працуе вельмі добра і карысна, калі вы зацікаўлены, я пашлю табе спасылку, дзе ўзяць.
-
вы, дзякуй вам, буду ўдзячны.... ? тое, што я шукаю, але яна выдатна працуе? вы ніколі не даў мне праблемы? вы ? прыйшоў у камплекце ўсе кабелі, акрамя бд? ручныя злучэння і гэтак далей?
-
прывітанне raven працуе выдатна, ніколі не даў мне праблемы, я зразумеў, што назад смарт з 2009 года ў дыягназ не разабраць нічога. у камплекце з кабелямі, і ўсе узяў на сайце chinese на 400 еўра, калі я правільна памятаю
-
Што вы разумееце, калі кажаце: "не разбіраць нічога?"
Дзякуй
-
як правіла, вы павінны зняць карціны, інструменты і ўмяшацца ў eeprom... у іншых выпадках вы можаце прама з presadiagnosi
-
-
я мог бы адправіць спасылку ў лічку? ці чу? калі рэгламент дазваляе...
-
калі паглядзець правілы, то дазволю сабе ручнік месца тут, у адваротным выпадку я пашлю табе асабістае паведамленне.
-
Рэгламент забараняе linkaggio іншых форумах і дзейнасці? камерцыйныя... але, як не вы-прадавец, я думаю, што няма, мы як nnt забаронена... каб пазбегнуць mandamelo ў лічку... магчыма, хто-то зацікавіўся, давайце пагаворым аб cn admin і паглядзім, што рабіць... дзякуй загадзя
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума