Вынікі з 1 па 3 з 3

Абмеркаванне: Hello World

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29

Smile Hello World

Добры дзень, мяне завуць хвоі я хацеў запісацца, каб паспрабаваць зразумець гэты свет, што я заўсёды быў трохі заінтрыгаваны.
    Прывітанне

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне, хвоі і дабро запрашаем,раскажыце нам, а таксама ваш узрост,прафесія і дзе вы знаходзіцеся.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    29
    добры дзень, мне 46 гадоў, жыву ў правінцыі падуя і рамяство, я раблю запрошаны ў фабрыцы пражы,дадам, што я вельмі пачатковец ,у апошні час я ўзяў шинуазри ,mpps,таму што я хацеў бы scodificare iaw5am hw610 але я ў тупік ,спрабуючы растлумачыць гэта лепшае, што я магу .Прылада падключаецца добра, нават з 8.1 ,чытае мне ідэя, каб калі я націскаю на законы, прымушае мяне чакаць каля хвіліны, каб затым даць яму bin-файл ладу, з якім я павінен звязацца amt паперы .Цяпер купіць пластыкавыя скрынкі для некалькіх еўра, каб потым звязацца з арыгінал, я думаю, што мяне паслалі ў гэта месца .Дык вось, калі мне хто-небудзь сказаць мне, што я павінен зрабіць з файлам ,які я таксама спрабавала чытаць усё ў азіі, а затым канвертаваць ў iso ,а пры адкрыцці аказваецца пашкоджаным, такім чынам, рыдлёўкі.Ці ёсць хто-небудзь так ласкавы, каб даць вам руку, каб зразумець што-то?Чакаю ваша меркаванне і загадзя дзякую за ласку .
    прывітанне

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •