Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

Праблема ў няспраўнасці свечак напальвання

Прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з няспраўнасці свечкі напальвання Fiat multipla 1.9 mjet 120 л. з.. На аўтамабіль ў пытанне ўжо мянялі 4 свечкі напальвання і замена модуля свечак напальвання,акрамя таго, праверылі праводку, што гэта нармальна.Індыкатар міргае пры ўключэнні харчавання, а на свечкі не прыходзіць напружанне.Праверка харчавання, якія паступаюць на модуль свечак напальвання, у мяне ўзніклі наступныя значэння ў рамках уключаны: станоўчае 12v,другі станоўчы да 11, 5 v, і трэці станоўчы каля 3.5 v, і, відавочна, адмоўны. Я заўважыў, аднак, што гэтыя станоўчыя застаюцца фіксаванымі ў часе,але, па меншай меры, адно павінна быць радкі для свечак запальвання, і так паказаць, каб потым скончыць...мне было цікава, калі ў каго-небудзь есць распиновка для гэтых модуляў fiat, улічваючы, што я не змог знайсці ў сеціве...кліент не мог пакінуць аўтамабіль, варта вярнуцца, як толькі можа, і хацеў бы вырашыць усе.апошняя інфармацыя,калі каманду дыягназ актывацыі свечак напальвання гэтыя будуць правільна карміць.дзякуй усім

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я паспрабаваў з ecu выкарыстоўваецца, калі ў дыягностыцы актыўна працуе, я ведаю, што гэта яна.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Іван, я таксама думаў у ecu, але не мець, каб паспрабаваць я хацеў бы быць упэўнены...мне патрэбна распиновка, калі хто-то трымае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я зрабіў скрыншот у схеме, калі яно можа быць карысна..
    File Allegati Файл Ўкладання
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй cinqueturbo пасля таго як я падключаюся з кампутара, а я даю яму паглядзець.яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Дзякуй cinqueturbo пасля таго як я падключаюся з кампутара, а я даю яму паглядзець.яшчэ раз дзякуй
    Выпраўленая Язэпа?

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я перадаў свой аўтамабіль сёння ўвечары, і, здаецца, добра,я праверыў розныя злучэння, і яны былі ок, я тады замяніў датчык тэмпературы рухавіка (хоць параметры ў дыягностыцы працаваў спраўна, але я заўважыў, што адлучаюцца штепсельная відэлец свечкі запальвання працавалі спраўна, і я паспрабаваў з заменай), і свечкі пачалі працаваць рэгулярна...я паспрабаваў холадна і ўсё ў норме. Я б сказаў, што справа раскрыта, і я даю вам пацвярджэнне, як толькі абурацца і ўладальнікам аўто

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •