Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293

траса ад intrapendere для электронных тэхналогій.

прывітанне ўсім,як з аб'екта я хацеў бы ведаць, як зрабіць, каб узяўся шлях для рамонту блокаў кіравання.што трэба зрабіць ,vab, а таксама розныя курсы павышэння кваліфікацыі,прадпрыемствы, якія робяць гэтыя курсы,усё абсталяванне, што есць хоча,тыя жа кампаніі, якія робяць апрацоўку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў маланка Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім,як з аб'екта я хацеў бы ведаць, як зрабіць, каб узяўся шлях для рамонту блокаў кіравання.што трэба зрабіць ,vab, а таксама розныя курсы павышэння кваліфікацыі,прадпрыемствы, якія робяць гэтыя курсы,усё абсталяванне, што есць хоча,тыя жа кампаніі, якія робяць апрацоўку?
    На што ECU у мяне ёсць неабходнасць працаваць?
    у мяне было вельмі мала ecu няспраўны, або спаленыя пад рукой
    IAW59f, каб, як правіла, праблема, Toyota Denso, аўтаматычная скрынка перадач, нейкі MJD6 для пранікнення палівае павінны да фальсіфікацыі, Delco Opel для пранікнення дызельнага паліва або зварныя швы з расколінамі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    прывітанне, дзякуй, што адказалі,і не адзін, у прыватнасці,і гаворка трохі шырэй,было для таго, каб зразумець, дзе яна пачынаецца, з падрыхтоўкі курсаў на абсталяванне, што ён прымае і ўсё астатняе, кіраўніцтва і г. д. і г. д., і тады я не магу зразумець, што кампаній, акрэдытаваных вядомых, якія робяць апрацоўку робяць курсы на рамонт?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не, магчыма, я не так выказаўся я..
    Я спрабую перафармуляваць пытанне..
    Але тое, што вы едзеце меркаваць, што ўсе ці многія ламаюцца ecu
    І як павінны спецыялізавацца на гэтай галіне?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Не думаю, што існуюць спецыялізаваныя курсы, для рамонту ecu. Гэта выступ электронікі ў цэлым, г. зн. калі вы добры спецыяліст, які ведае кампаненты, якія выкарыстоўваюць яго ў раздзеле сёння вы можаце адрамантаваць тэлефон, ТЭЛЕВІЗАР, і нават ecu....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    прывітанне,дарэчы, усім і заўсёды тып працы, што будзе карысна, калі вы ўводзіце машыну ў майстэрні з індыкатар code гарыць, scodificare блок кіравання кланаваць рамонт або, не ведаю, фінал інжэктар згарэў.і заўсёды ёсць больш, што вы можаце зрабіць у майстэрні.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў маланка Visualizza Messaggio
    прывітанне,дарэчы, усім і заўсёды тып працы, што будзе карысна, калі вы ўводзіце машыну ў майстэрні з індыкатар code гарыць, scodificare блок кіравання кланаваць рамонт або, не ведаю, фінал інжэктар згарэў.і заўсёды ёсць больш, што вы можаце зрабіць у майстэрні.
    Але гэтыя рэчы вы робіце, як памяняць алей або свечкі..
    потым, калі прапусціць фінал, як ты кажаш, ты не думаеш, што гэтую праблему і трэба вырашыць у даліне?
    індыкатар code гарыць? Ок, а гаворка шырокі, што пры правільным абсталявання і Праграмнага забеспячэння вопыт вырашае..
    scodificare эбу або кланаваць? як і вышэй.. пры правільным абсталявання і Праграмнага забеспячэння вопыт..
    таму неабходна адпаведнае абсталяванне для таго, каб чытаць і пісаць ecu ў кожным рэжыме можна, Паслядоўны BDM Boot і гэтак далей.
    Праграм Мала, але надзейныя і правераныя..
    Вопыт? не ты? трэба зрабіць пошук, задаваць правільныя пытанні і правільныя людзі..
    калі ты кажаш, пытаешся "я павінен scodificare MJD8" я ў ранейшым я б сказаў, чытаць eprom, і размясціць тут, на форуме, што калі не я, хто-небудзь ведае, сказаць, дзе трэба ўмяшацца, і гэтак далей.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Добры дзень, мне далі шмат інфармацыі, аднак я лічу, што ў любым выпадку ты для пачатку дзе-небудзь, як у пачатку, купляючы абсталяванне, праграмнае забеспячэнне і г. д., або ўсё роўна ў якой-небудзь курсы або займаўся з кім-то,таму што, па мне, нейкім веданнем, ты павінен мець, калі няма, куды падзець рукі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    прывітанне, маланка.

назва вашага паста кажа "шлях ад ўзяўся, каб электронная тэхніка."

для таго, каб даць вам руку я хацеў бы зразумець, што вы зацікаўлены ў канкрэтным.

вы хочаце ведаць, некаторыя электронныя базы? як працуе транзістар, падзенне напругі дыёда, як працуе адзін тып канчатковага харчавання? лічбавай схемы?

Калі вы хочаце стаць на гэты шлях, каб потым прыйсці да ecu рухавіка або розныя праблемы, электронныя на машыне, дарога не за гарамі.

аднак, калі запал і вы хочаце стаць рамонтнік таксама для іншых рэчаў, безумоўна, вам спатрэбіцца, нават на аўто.

ні за што не пагодзіцца на прапановы "ніколі","не бачыў" як часта чытаю,у электроніцы гэтай не існуе!

калі ты скажаш мне, куды хочаш з'ехаць, і я магу даць вам дырэктывы, патрэбных для таго, каб пачаць.

У oggni выпадку cinqueturbo ў прычыне, рамонт ecu, часта не пагаджаецца і патрабуе веды электронікі не мала, не лічачы, што часта яны лакаваныя, або пагружаных у вадкасць дубянее, каб пазбегнуць рукі.
    Прадукты, каб падняць гэтыя матэрыялы існуюць, але гэта толькі калі на адзін аб'ём працы вялікі.
    Вы павінны таксама разгледзець пытанне аб практычнай баку рамонту, зваркі, працы з smd гарачага паветра або абсталяванне падыходзіць, у залежнасці ад чыпа, які трэба замяніць, і гэтак далей.

Гэта патрабуе шмат практыкі, проста шво зроблены дрэнна, або бассеин не падыходзіць або тэмпература паяльніка занадта празмернае або занадта нізкай для таго, каб запісаць трэк або стварыць іншыя праблемы, таму што пайка трэскаецца і на
    лічбавы сігнал або pmw і горшае, што можа існаваць касу яшчэ 100 недахопаў, якія раней не было.

вазьмі iaw puma 1.2, што рамонт іх, што з 50 еўра знайсці.

Калі колькасна і час, і кошт кампанентаў, вы ўбачыце, што мы ідзем ніжэй да вялікай, каб не казаць пра час, дзе кліент, як ні дзіўна, заўсёды спяшаецца, ён павінен з'ехаць і гэтак далей.
    Кліент дрэнна рады і рост для адмоўнай рэкламы.

У той жа час ведаць, як гэта працуе не дрэнна, вы, безумоўна, дапамагае прыбыць да comrpendere прычыну праблемы і rislverlo.

вы больш канкрэтныя, якія я даю табе руку з задавальненнем .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    дзякуй, што адказалі,я хацеў бы зразумець, як працуе ўся сістэма, як кантраляваць канчатковы транзістар або дыёд, або як кланаваць або апрацоўкі.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •