Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155

Panda 312 natural power лямпа mil міргае

Прывітанне сябры, гэта аўтамабіль маёй нерухомасці, якую я набыў у 2013 годзе.
    Гэты аўтамабіль дае мне столькі валтузні з абменам і г. д. і г. д. Ўжо трохі часу, здараецца, што асабліва раніцай, калі вельмі холадна машына заводзіцца і працуе як быццам на адным цыліндры,у запуску аўтамабіля ў той час, што я спяшаюся, і аўтамабіль не цягне выпад ўсе педалі aceleratore,у гэты момант машыну тузае дрэннае, і пачынае міргаць кантрольная лямпа mil.Як толькі пачынае награвацца і праблема не ўзнікае больш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Прабачце, вось коды памылак, якія я дыягнаставаў P1000 і P1002.
    Аўтамабіль 68000 км, я замяніў свечкі,вы калі-небудзь што-то падобнае?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28
    вы ўжо зразумелі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28
    калі поўнае апісанне дэфекту, магчыма, я магу дапамагчы....
    ён робіць гэта толькі на бензін або нават на газ? пры паскоранай мармыча?
    спрабуе даць больш інфармацыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Такім чынам:ранняе раніцу, халодны-больш холадна, больш падкрэсліваецца дэфект, аўтамабіль, частка тахометра пачынае падымацца і апускацца пачынае трашчаць і не адчувае вакол рухавіка круглыя, як у іншых выпадках(нават калі ён блізнюк).
    Пачала яна хадзіць з цяжкасцю тады, калі я знаходжуся на дарозе і я спяшаюся, каб пайсці больш хуткі аўтамабіль пачынае падскокваць і выходзіць на дысплеі няспраўнасці рухавіка і пачынае міргаць кантрольная лямпа mil,ідучы па іншай дарозе каля 1 км. пачынаецца ў рэгулярызацыі.Пасля прыпынку і перазапуску рухавіка згасае нават індыкатар mil!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Прабач, я забыўся, я заўважыў, што ён робіць на бензін, таму што ў выніку ваш аўтамабіль халоднай вадой, а затым блок яшчэ не перамыкаецца на метан.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    многія twin air і multi air fiat group год праблемы асечак на некаторых цыліндраў, залежыць ад групы, гідраўлічныя клапаны на галоўцы блока цыліндраў, і з-за алею не падыходзіць і мала што змянілася, па гарантыі не мяняюць многія і многія нават за межамі гарантыі, з выдаткамі не толькі, я некаторыя я іх выцягнула, прамыла ўсю сістэму змазкі з прадуктам спецыяльнай і затым пакласці алей і фільтр новыя, і адпавядаюць патрабаванням, і галоўнае, не вынікайце км ад fiat для замены алею, але замяніць яго значна раней, яшчэ адзін пытанне аб twin air свечкі, што яны некалькі дарогі, то аддаюць, максімум прыязджаюць у 30.000 км, але некаторыя трэба мяняць нават раней, гэта тое, што я паспрабаваў з асабістага вопыту, тады кожны выпадак-гэта калі і трэба дыягнаставаць яго на часткі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Ugoboss вы можаце мне паказаць, які прадукт вы выкарыстоўвалі, каб вырашыць праблему, з'яўляецца рэжым мыцця?я хацеў бы паспрабаваць сам гэта зрабіць, таму што аўтамабіль у 68000 км, і шкада пакінуць яе так!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28
    бензінавых фарсунак, на аўто халоднай разабраць і праверыць/пачысціць

калі ласка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Ок, так што гэта, як правіла, праблема, як старыя Панда!
    Я спадзяюся, што інжэктары і не форму multiair або клапанаў!Нейкі сябар, які працуе ў Fiat я сказаў, што гэта частая праблема на гэтых аўтамабілях,я хацеў бы зразумець, але не можа быць нават фільтр метану?Я дзверы, як старыя panda natural power?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •