Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170

Праблема Defap Nissan Quasquai 1.5 Dci Siemens Sid 303

Прывітанне ўсім, я хацеў бы ласкава інфармацыю і, пры неабходнасці, калі які-небудзь добры душы мне дапаможа, аб defap для nissan quasquai 1.5 dci 110 л. с. так як пасля выключэння элементаў кіравання з дапамогай праграмнага забеспячэння, Калі аўтамабіль ідзе добра супастаўляецца і ўсе астатняе, але кожны так пачне выходзіць з выхлапной трубы пастаянна белы дым, як быццам усе яшчэ recepisse, што фап быў актыўным, а затым сыходзіць у частку ў рэгенерацыі, нават калі на цела не c'? няма індыкатар пашкоджанні fap таксама, чаму? праграмнае забеспячэнне выдаляе нават tdc.....Цяпер кропка ? калі хто-то, магчыма, я магла б дапамагчы мне з адрасы дакладнага скіду, акрамя тых, якія раз, альбо непасрэдна ў postarmi файл defappato правільна...............Загадзя дзякуй тым, хто мне дапаможа?........Я чакаю адказы ад каго-то ў надзеі вырашыць......Прыкладаю зыходны файл, то мод толькі з defap і змененай з defap...........Чытанне ori nissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod defap siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod step 1 defap siemens sid 303.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Паведамленні
    115
    Калі вы бераце цярпенне, заўтра цябе гляджу. Аднак, калі гэтыя блокі не робіць поўную працу.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў Mikigor Visualizza Messaggio
    Калі вы бераце цярпенне, заўтра цябе гляджу. Аднак, калі гэтыя блокі не робіць поўную працу.
    Ды дзякуй вялікі, я чакаю, ціхі anz? што вы мне дапамагаеце і дзякуй загадзя добра хоць заўтра не c'? клопат ;-).........А immagginavo нават калі не postandolo я спрабаваў абнуліць некалькі бітаў ўручную, але з дрэннымі вынікамі не ведаючы precisamanete gl адрасы за межамі драйвер для defap поўны гэты sid 303.А я чакаю вашага адказу заўтра, і я паўтараю вам зноў, дзякуй загадзя....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, я хацеў бы ласкава інфармацыю і, пры неабходнасці, калі які-небудзь добры душы мне дапаможа, аб defap для nissan quasquai 1.5 dci 110 л. с. так як пасля выключэння элементаў кіравання з дапамогай праграмнага забеспячэння, Калі аўтамабіль ідзе добра супастаўляецца і ўсе астатняе, але кожны так пачне выходзіць з выхлапной трубы пастаянна белы дым, як быццам усе яшчэ recepisse, што фап быў актыўным, а затым сыходзіць у частку ў рэгенерацыі, нават калі на цела не c'? няма індыкатар пашкоджанні fap таксама, чаму? праграмнае забеспячэнне выдаляе нават tdc.....Цяпер кропка ? калі хто-то, магчыма, я магла б дапамагчы мне з адрасы дакладнага скіду, акрамя тых, якія раз, альбо непасрэдна ў postarmi файл defappato правільна...............Загадзя дзякуй тым, хто мне дапаможа?........Я чакаю адказы ад каго-то ў надзеі вырашыць......Прыкладаю зыходны файл, то мод толькі з defap і змененай з defap...........Чытанне ori nissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod defap siemens sid 303.rarNissan qashqai 1.5 dci 110 л. с. mod step 1 defap siemens sid 303.rar
    Між тым rimettici карту на врі і паспрабаваць убачыць, што адбываецца...пу? быць, што вы сапсавалі якой-то інжэктар. Вы праверылі, калі вы назад дым у дыягназ, вы што робіце рэгенерацыі fap?
    Я чакаю вашых

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў Чатыры Visualizza Messaggio
    Між тым rimettici карту на врі і паспрабаваць убачыць, што адбываецца...пу? быць, што вы сапсавалі якой-то інжэктар. Вы праверылі, калі вы назад дым у дыягназ, вы што робіце рэгенерацыі fap?
    Я чакаю вашых
    Добры дзень, чатыры вы хоць і ціхі, што машына ўжо? праверыў файл ori таму менш дыму, але сам так і робіць, чаму? механічна fap ? выдаленая праблема заключаецца на біт скіду для defap спакойнай і дзякуй за ўмяшанне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    я думаю, што dpf не быў паспяхова выдалены і г. д. і таму што вы паліце назад
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Паведамленні
    115
    Факт. Дайце ведаць

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў Mikigor Visualizza Messaggio
    Факт. Дайце ведаць
    Дзякуй вялікі, Mikigor цяпер, здаецца, усе ок ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Паведамленні
    115
    Перайсці спакойны ў мяне зроблены некалькі з гэтых. Прывітанне

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга