Вынікі з 1 па 2 з 2
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119

Almimentazine пастаяннага току на чытанне і запіс у паслядоўны

Прывітанне ўсім, прабачце за банальнасць пытанняў, але яны па-ранейшаму траўміраваны адзін EDC15C7, што я пасадзіў амаль год таму (і хутка мне прыйдзецца рабіць блок кіравання, роўна)

У ЧЫТАННІ з бд не трэба стабілізаваць батарэю з зарадкі або харчавання, так?

я выявіў, што глядзець у зрабіць абнаўленне блокаў кіравання, зарадная прылада з дысплеем, якія прыбывалі паказвае на паглынанне больш чым 30...

У мяне ёсць два (сапраўдных) стабілізаваных крыніца харчавання адзін на 30 і адзін 20 ... у пісьмовай лічыце, ці дастаткова падключыць толькі тое, ад 30A да батарэі ці я магу быць спакойны толькі выкарыстоўваць усе і два?

дзякуй за парады.

Максімум

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Makx Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, прабачце за банальнасць пытанняў, але яны па-ранейшаму траўміраваны адзін EDC15C7, што я пасадзіў амаль год таму (і хутка мне прыйдзецца рабіць блок кіравання, роўна)

У ЧЫТАННІ з бд не трэба стабілізаваць батарэю з зарадкі або харчавання, так?

я выявіў, што глядзець у зрабіць абнаўленне блокаў кіравання, зарадная прылада з дысплеем, якія прыбывалі паказвае на паглынанне больш чым 30...

У мяне ёсць два (сапраўдных) стабілізаваных крыніца харчавання адзін на 30 і адзін 20 ... у пісьмовай лічыце, ці дастаткова падключыць толькі тое, ад 30A да батарэі ці я магу быць спакойны толькі выкарыстоўваць усе і два?

дзякуй за парады.

Максімум
    Усе.чытанне звычайна ад бд патрабуецца больш часу, так што гэта straconsigliabile выкарыстоўваць блок харчавання або зараджаны акумулятар дадатковы з правадоў

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •