прывітанне ўсім....я пачатковец, так што будзьце паблажлівыя, я хацеў бы даведацца, дарогу я ведаю, што доўга так лягчэй.
Я заяўляю, што ўжо амаль год я зрабіла некалькі аўтамабіляў, scodifica яго пару IAW 5SF,18F, 6F развіваліся 3 pin( ёсць 2 без чаргі, і тое evuluta з чаргі), я зняў нядаўна з поспехам некалькі эрг без здарэнняў.
усе працы я факты на стале, калі магчыма вазьму поўную карту ад eeprom, або ў bdm ад ўспышкі, калі тая ж карта ляжыць, магчыма, у якой-то tricore і гэтак далей.
я не змог пакуль знайсці аўто ў мяне хто-небудзь, што мне рабіць espeirenza, з майго боку, супрацоўніцтва і тое, што, на жаль, яшчэ не дабралася!.
у любым выпадку....пасля некалькіх месяцаў вучобы зараз ТОЛЬКІ на бензін я вырашыў перапрызначыць аўтамабіль маёй спадарожніцы.....
першы раз, калі вы ішлі....але мы не гаворым дыму .....паравоз, калі штурхаеш....але, будучы ў першы раз, калі вы не памыляецеся, вы не даведаецеся нічога, так што, у тым ліку памылкі і выходзіць, што і цягнік
.
цяпер мы падышлі да машыны пытанне.
мой сябар валодае клас А180, рухавік 1.6, бензін, і, каб быць добра мне і было ПРАДАВАЦЬ MSM 1.1, то з інтэграваны датчык выдатку паветра!.
Частка пашанцавала, што мантуе 29F200 ад amic, таму для scodifica ў dissaldi і я раблю тое, што мне трэба, не патрабуецца эмулятар.
Так я і думаў зрабіць!
гэтыя ecu у мяне ёсць 2 аднолькавых, і ідэя гэтага мой сябар будзе трымаць арыгінал у выпадку продажу або паломкі і кланаваць іншы, а потым нам крокам.
такім чынам, падвядзем вынік.
1: 2 ecu ПРАДАВАЦЬ msm 1.1 з eeprom am29f200 аднолькавых спадзеючыся, той жа рэвізіі hw.
2: арыгінал застаецца як і
3: разбіраць eprom ад арыгінала, кланаванні і праграмы, другі ecu.
4: тэст-ecu кланавання і калі я крокам.
у гэтым і ідэя.
але не знайшоўшы не зрабіў і, маючы мала вопыту, не з'яўляюцца, як вы б иммо!
2 пытанні, каб ведаць, калі я ў пекла ты трапіў у нейкі казіно!
1 : і можна гэтую аперацыю без сучка і задзірынкі??
2: калі я магу атрымаць карту ад ecu кланавання праз паслядоўны порт з galletto V54?
нагадаю, што я ў пачатку шляху, так што калі хто-то і так ласкавы, каб даць мне які-небудзь асвятлення не рабіць я ведаю ўсё, я быў бы вам удзячны![]()