Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 30
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Портоканноне (CB)
    Паведамленні
    5

Няспраўнасць падушкі бяспекі Fiat stilo

Прывітанне, хлопцы, на маей stilo 1.6 16v 2001 год я fastidiosissimo праблема, што тычыцца няспраўнасці падушкі бяспекі. Атрымліваючы неабходныя звесткі ў сеткі, я знайшоў і пасля розных выпрабаванняў было ўстаноўлена, што гэта датчык называецца OCS, калі я не памыляюся, месца пад чахол на сядзенне пярэдняга пасажыра. Варыянты, якія я ведаю, каб выправіць гэты недахоп, два, ці замяніць датчык (рашэнне дорага) або ў продажы есць эмулятары, якія пастаўлены на месца датчыка пасылаюць сігнал на блок кіравання, які "бачыць", вага пасажыра ліквідацыі няспраўнасці. Мой пытанне: ? магчыма эбу выключыць гэты датчык і аднаўленне сістэмы airbag?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    гэта можна зрабіць або загрузцы дампа ecu без датчыка passeggiero air bag або працы вашага файла-выбар за вамі
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Портоканноне (CB)
    Паведамленні
    5
    Я заяўляю, што я сапраўды пачатковец у пра, але я тут, каб вучыцца. Што мне трэба для таго, каб выканаць гэтую аперацыю?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    трэба чытаць e2p эбу падушкамі бяспекі, якія павінны быць 95080 марка st, калі я правільна памятаю, гэтая аперацыя можа быць выканана са станцыі гарачы паветра, паяльнік, волава і праграміст тып willem gq4x упа xprog і гэтак далей, але пры гэтым табе дапаможа

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Портоканноне (CB)
    Паведамленні
    5
    Дзякуй, вы былі вельмі выразныя. У праграміста ? можна ўмяшацца праз obd?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Racer Boy Visualizza Messaggio
    Дзякуй, вы былі вельмі выразныя. У праграміста ? можна ўмяшацца праз obd?
    няма, няма запісу, па крайняй меры, што я ведаю, вы не можаце гэта зрабіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    або пастаў супраціў 2.2 м на провад датчыка і ен павінен бачыць вас сядзенні, заўседы занятыя, блок кіравання, першы неа, вам адкрыць? падушка бяспекі пасажыра ў выпадку аварыі, нават калі няма нікога, сядзіць далей.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Упэўнены, што вы можаце ўставіць супраціў 2.2 м на датчык прысутнасці прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў scinti Visualizza Messaggio
    Упэўнены, што вы можаце ўставіць супраціў 2.2 м на датчык прысутнасці прывітанне.
    Павінна быць добра на 99%, у адваротным выпадку, калі вы хочаце ісці бяспечна можна вымераць супраціў на сядзенне працуе з тестеров, магчыма, той, з другога боку, і ад іх паглядзець, што нас дакладна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    З выпрабаванняў, праведзеных датчык прысутнасці пярэдняга пасажыра не можа быць выключана з супраціву, эбу нпб з праграмай выкупу ? можна, таксама як і ўстаноўка эмулятара можна знайсці ў сеткі, ад мяне ўжо? правяраў з няўдалымі.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •