Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 43

Абмеркаванне: Alfa 147 937 EDC16C39 882_722

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702

Alfa 147 937 EDC16C39 882_722

Усім прывітанне
    мне трэба ваша меркаванне аб зменах у маім ecu.
    Я зрабіў супастаўленне, згодна з маей палітыцы (і шмат саветаў ад многіх карыстальнікаў), што, падчас загрузкі, даў свае вынікі donandomi значна больш ад язды, што я не думаў бы столькі, нават калі што-то яшчэ не хапае (не ведаю колькі коней, якія прыбылі гадзіну 120cv ВРІ).
    У гэты момант мне прыйшлося зрабіць яшчэ 2 новыя змены, такія, як:
    rev limiter (папкорн на 4500rpm)
    launch control (абмежавальнік на 1-й перадач у 4750rpm)
    Я хацеў бы ведаць, калі я правільна выканаць гэтыя змены, і нейкі намек на адлюстраванне, што робіць яго вельмі дасягаючы хуткасці непрыкметна добра і лінейнай без strattonate (я паставіў пару вельмі нізкі, і я гарантую, што так выдатна, каб мой стыль кіраўніцтва).
    Вялікі дзякуй за любыя парады і supervisioni.
    Прыкладаю файл врі і mod
    File Allegati Файл Ўкладання
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    карту спрэчна..
    launch не бачу, дзе, што aversti зрабіў?
    для pop corn метад, які вы выкарыстоўвалі, ужо прайшоў, па крайняй меры, вы не ведаеце, дзе знаходзіцца абмежавальнік абаротаў, то ен можа пайсці....
    і ў любым выпадку 4500 абаротаў, я, здаецца, pochini, каб scoppietare аўтамабіля..
    аднак, відавочна, гэты аўтамабіль па-ранейшаму ўсе крычы...
    карту су...і есць рэчы, якія мне не падабаюцца тыпу карты педаль у прэс-turbo і прэс-rail, але калі вам падабаецца...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    ясна і я прымаю "мне не падабаецца", улічваючы, што яны newbe, і я, магчыма, зрабіў na ca*ata велізарная!
    Пачатку, таму з павышэнне базавай turbo і рэйку, але так не хацелася б прапусціць стрэл пачатковай (вы ўбачыце, загрузіўшы яго трэба).
    Тое, як дызель я б ўводзіць.. я адказваю "залежыць!".
    Я хацеў бы трымаць нізкія выкіды і паспрабаваць атрымаць суадносіны імпульс/выкід у станоўчую.
    Сення ўжо я сапраўды цыліндраў так, як есць, і не скажу, што ідэальна, але цягне ў нерухомым стане дастаткова добра, без strattonare і пастаянна ў гару, абароты матора.
    Не, безумоўна, што-то і адчувае, што набірае мала. мы лічым, што ў пэўных умовах.. але не занадта шмат, так.
    А парады іншых, каб зрабіць яго эфектыўным?
    Дзякуй адзін

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Прывітанне манро,
    у першую чаргу дзякуй за адказ, а то я адкрыты для саветаў аб карце.. гэта першае, што я раблю, і я не вельмі дасведчаны і, безумоўна, які-то разлік быў зроблены на дрэнна і горш..
    Калі ў вас есць парады, як і што змяніць, я адкрыты для саветаў.
    Аб launch control я не настроены яшчэ, я хацеў бы спачатку праверыць яго на іншай машыне з дэмантажу, адносна rev limiter той народ плз скажыце колькі на 5000rpm, што лепш нават, каб аб стабільнасці, у перспектыве, відаць, што калі абмежавальнік пад 200 км/ч гэта не вельмі зручна.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у першую чаргу, як дызель вы хочаце надаць? у некаторых картах педаль патрабаваць 100mm3 усяго ў 1500 griri на 100% педаль, то перайдзіце на змяншэнне з просьбай...я, на edc16 прымала змены ў спалучэнні то есць разблакаваць усе фільтры, як я хачу, каб упырснуць і калі машыны добра, ок, у адваротным выпадку я даю яму трохі часу ўпырску.
    карты turbo і rail потым пачынаюцца вельмі нізкіх абарачэннях, і нават з невялікім iq не трэба, іх так, калі не падкрэсліваючы счаплення і турбо.., то ў любым выпадку я павінен глядзець на яе, лепш...але ў любым выпадку тое нямногае, што я бачыў, мне не падабаецца, што шмат..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    табе сказалі разблакаваць розныя абмежавальнікі вакол файл падыходзіць і карта, лямбда патрэбам паменшыць, калі не пакладзеце залатых карт rail і турба на нізкіх абарачэннях і iq...з часоў, што вы далі яму магчымасць загадзя пасля 3000 абаротаў, і з iq вялікім, з іншага боку, то можна даць...гэта ў прынцыпе...для launch, я магу прытрымлівацца, калі вы хочаце ўключыць для адпачынку, калі вы хочаце, каб я тут, папраўляе карту, і паглядзім, ці зможам мы зрабіць яго лепш разам...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Дзякуй за інфармацыю..
    месца вынік толькі што скончыў.
    Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    манро я зрабіў змены, як вы параілі, але ў мяне сумневы..
    Колькі АБАРОТАЎ у хвіліну рэкамендуецца ўсталяваць launch control, захоўваючы пры гэтым некаторую агрэсіўнасць не празмерна абаротаў ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    я замест 2800 consigliatomi ад манро.
    агрэсіўнасць, аднак, не выходзіць наогул,адзін раз пакінуў счаплення усе вяртаецца ў норму.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    прабач мяне, калі я не зразумеў, але запуск не абмяжоўвае толькі першая перадача кручэння ўстаноўлены?
    вядома, так і іншых перадач і натоўпу не пераносіць нічога..
    я памыляюся?

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •