Старонка 1 з 9 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 88
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529

даеце мне погляд на карту 120d edc16c35

як вынікае з назвы, я хачу погляд на карту маей машыне, што відавочна ? першае, што я зрабіў!
    машына ў парадку, у параўнанні з арыгінальным, ен зарабіў, вядома, коней і не паліць minimamenteprecisiamo, што я не хачу зарабляць 30 або больш? коней імкнемся, механіка да свайго максімуму...акрамя таго, я павінен быў таксама зачынены, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог

рэзюмуючы p? я закрануў ін'екцыі parzializzato і ўзбагачэння пры паскарэнні
    ціск турбо я паклаў 1,6 бар
    я павялічваецца розныя абмежавальнікі крутоўнага моманту і проста

ціску ў рампы, час overboost і яшчэ, я пакінуў усе арыгінальнае

даеце мне меркаванне?дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася magi1984; 15-07-2012 ў 18:59

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    тое, што ты прапусціў наўмысна адсутнічае абмежавальнік крутоўнага моманту, турба, на мой погляд, cos? не v? ты прапусціў шмат карт і абмежавальнікамі, ін'екцыі, магчыма, для mod soft pu? ісці добра, ...розныя карты не дамовіліся, а правільна ... для мяне не ўзяў вялікі магутнасці

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    з дапамогай якога прылады вы запісаць?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    з kess арыгінал,чаму?
    на захоп улады, не ведаю, раней у мяне быў блок кіравання дадатковага,а затым параўнанне я раблю з тым, і з картай ўпэўнены, што ідзе pi? першы

абмежавальнік крутоўнага моманту адсутнічае я вылучыў, працуе толькі з драйверамі, ecm titanium не ўлічваецца...
    карты выпусціце, што вы кажаце, я мог бы ведаць, што адрас яны і што яны?

усе роўна дзякуй за выдатныя парады, якія я ў вас ужо? даў!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    драйвер titanium вы павінны знайсці ўсе карты, turbo і rail з рознымі абмежавальнікамі ...на карту з турбонаддувом, які дакрануўся да вачэй, што вы сышлі ў мінус добра..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    зараз з дапамогай мабільнага тэлефона і іду памяці,аднак, ecm лічыць мяне 4 карты для turbo, і я змяніў практычна толькі перад, чаму? былі людзі, у якіх значэння pi? высокія,дзе пара на самай справе яны адмоўныя,іх corregger?.
    на іншых картах турба я думаў, што былі карты recovery або рэчы, як, улічваючы, што ў якасці значэнняў сон basse.posso падняць нават тых, 0,1 або 0,2 бар?
    Карта ціску turbo f temp, што я не ведаю, як рэдагаваць,7 карты, overboost, што я не думаю, пойдуць крануты.
    Таксама, чаму? bmw son далікатныя турбіны.

Як ціску ў рампы ce n? адзін,пік ? 1600bar,мне здавалася, gi? вышэй гэта не я рэдагаваў.
    Я магу падштурхнуць сябе 1700bar???

Вядома alzer? таксама абмежавальнікі адпаведна

вы сказалі, што карту soft карты ўпырску ван-добра,тады я магу падняць іх яшчэ некаторы час і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль?
    У рэшце рэшт, не таму, мінімум дыму,так што я мог бы пагуляць яшчэ трохі з значэння добра...

Прабачце за тысячу пытаньняў!
    І дзякуй, сапраўды, чаму? ты дапамагаеш-й? вам на працягу некалькіх гадзін, што іншыя людзі на іншых форумах, якія наведваю,нават frequentevo, дзе ўбачылі толькі крытыкаваць, не падкажыце, дзе я памыляюся

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    для turbo, зрабіце ўсе карты, якія вам паведамляе, драйвера есць pi? карты, чаму? выкарыстоўваюцца ў розных умовах, я, напрыклад, зрабіць карту, soft, я terei каля 0,1 ці крыху больш? і я б, усе-ткі.... на rail працуюць мала, а значэння pi? нізкія ...для ін'екцый, калі не мае fap зрабіць p? і доказаў вы " цягні яшчэ далей... дым, яго можна выдаліць, даючы паветра...? майце заўседы ўяўляе, што калі ад занадта дызельнага паліва ў кропках няправільныя сапсуецца перадачы...трэба знайсці кампраміс ..заўседы памятайце, наладзіць усе розныя абмежавальнікі, каб не мець сюрпрызаў

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне,я праглядаеце карту і вядома, згодна графіка, titanium, што:

-узбагачэнне пры паскарэнні 1-2 часткі ад 1000 абаротаў і з 33% нагрузкі, што для мяне гэта занадта рана, як і пра, што ў якасці нагрузкі,акрамя таго, я не зразумеў, таму што апошні крывая 5000 аб / мін і заставаўся крычы, а то мне не падабаецца рэжым, які вы выкарыстоўвалі, каб даць фамільныя крокам.

-абмежавальнік крутоўнага моманту таксама іх частак на 1000 абаротаў замест гэтага вы павінны зарыентавацца на амаль усе карты на 1500 абаротаў прыкладна,як павелічэнне можа пайсці, нават калі ен быў лепш, крыху больш паступовым.

-ін'екцыі parzializzato частак ад 1000 абаротаў, што і заўчасна, нават калі incrmento і вельмі мяккія, і вы маглі б даць больш, але пачынаючы не пазней, як і пра,я таксама не люблю, нават тут гэты рэжым выкарыстоўваецца не бачу abastanza прагрэсіўнай.

-pressiona turbo,мы не цалкам,у карту 1из 4 есць крокам адмоўныя ў апошнім павароце, а затым erroriamente ты дакрануўся да кропкі на 3750 абаротаў у хвіліну пры 50% нагрузкі,у той час як у карце 2 4 вы забыліся апошні выгіб, што з 4500 аб на врі,замест карты-аднадумцамі, 3 з 4 і 4 з 4) вы іх пакінулі на врі,з майго пункту гледжання, вы можаце зрабіць роўнымі з max 0,12 бар у гатэлі,.

-абмежавальнік ціску турба,таксама перарабляць, вынікаючы логіцы і крокам дадзеных ціску turbo разру але не так, як у вас робіцца ў цяперашні час.

на ціску ў магістралі высокага ціску, і рэгулюючы яго абмежавальнік можна даць спакойна 50-60 бар ў самыя,можа быць, паспрабуйце прытрымлівацца нашым радам і выхады новую карту перад загрузкай.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я толькі што скончыў рэдагаваць карту....але я момант, каб рэалізаваць на практыцы вашы парады, я павінен паўтарыць яшчэ раз!ну
    родаў ад 1000rpm, чаму? курс, які я зрабіў, я нават пра дабрыню яго, пачынаючы ад 1000 і, як правіла, не дакранацца ніколі 5000rpm, чаму? у тэорыі, перш чым патрапіць у 5000giri перадач

на ціску ў рампы не, я здагадаўся, у карце ўсяго перароблена, тое ж самае для абмежавальніка

усе астатняе, што вы мне сказалі, што я прыняў да ведама, але не, каб справа атрымалася? выправіць нічога да заўтрашняга вечара, чаму? калі я пачну ў пк у выхадныя дні з ECM мая дзяўчына мяне забівае!
    у любым выпадку дзякуй за парады!
    дарэчы, у панядзелак будзе ў фірме есць чувак з 320d з рухавіком супадае з маей, таму, калі я добра разумею, як супаставіць маей машыне я магу рабіць добра, нават яго!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    я толькі што скончыў рэдагаваць карту....але я момант, каб рэалізаваць на практыцы вашы парады, я павінен паўтарыць яшчэ раз!ну
    родаў ад 1000rpm, чаму? курс, які я зрабіў, я нават пра дабрыню яго, пачынаючы ад 1000 і, як правіла, не дакранацца ніколі 5000rpm, чаму? у тэорыі, перш чым патрапіць у 5000giri перадач

на ціску ў рампы не, я здагадаўся, у карце ўсяго перароблена, тое ж самае для абмежавальніка

усе астатняе, што вы мне сказалі, што я прыняў да ведама, але не, каб справа атрымалася? выправіць нічога да заўтрашняга вечара, чаму? калі я пачну ў пк у выхадныя дні з ECM мая дзяўчына мяне забівае!
    у любым выпадку дзякуй за парады!
    дарэчы, у панядзелак будзе ў фірме есць чувак з 320d з рухавіком супадае з маей, таму, калі я добра разумею, як супаставіць маей машыне я магу рабіць добра, нават яго!
    ок дасканалым, але, паўтараю, нават вы сказалі, ад 1000 абаротаў вы пачынаеце на 1500 і апошні паварот, нават калі не атрымаеце адрэдагуйце, як і іншыя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 1 з 9 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •