хто-небудзь з вас мае досвед працы з ecu marelli iaw 5af sk panda natural power...вы можаце замяніць яго з 5af pe?калі вы cofa трэба зрабіць...змяніць толькі праграмнае забеспячэнне і riverginarla?ці e2prom і flash?з, што я магу чытаць e2prom?дзякуй
хто-небудзь з вас мае досвед працы з ecu marelli iaw 5af sk panda natural power...вы можаце замяніць яго з 5af pe?калі вы cofa трэба зрабіць...змяніць толькі праграмнае забеспячэнне і riverginarla?ці e2prom і flash?з, што я магу чытаць e2prom?дзякуй
патрэбен інструмент, прысвечаны..мой сябар мяне l заключыў месяц таму з marelli cl*пе!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Прывітанне, 5af pe вы можаце ператварыцца ў 5af sk вы проста павінны праверыць, калі hw і роўная, напрыклад, як правіла, 5af sk, hw і 606 або 607 сабой 5af pe павінен мець той жа hw, я звычайна ператвараю ў 5af n8 ў ск, таму што год той жа hw....
прабачце, гэта 5af p3 hw-603,вы ведаеце, што мікра збірае? st10f168?дзякуй
добры дзень, вы можаце замяніць яго 59f hw303 вы можаце зрабіць клон з певень у boot вынік чытаць 320кб "рэкамендуецца" або з дапамогай marelli 59f, праблема ў тым, што калі горы 59f hw303 потым не дыягназ, але аўтамабіль шпіенаў off ўсе гладка. Прывітанне.