Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Абмеркаванне: Fgtech galletto v54 супраць ktag

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    10

Fgtech galletto v54 супраць ktag

Прывітанне ўсім. Я пачатковец на форуме і хацелася б атрымаць больш падрабязную інфармацыю аб гэтых 2 прадуктаў. У прыватнасці, у мяне есць пеўнік, але яшчэ не я рызыкнуў падключыць яго да маей машыне, так як яшчэ не ведаю, свае рэальныя магчымасці і працэдуры. Я чытаў, што гэта пеўнік, што новая версія працуе добра, і вы роўныя для некалькіх рэчаў. Вы можаце даць мне інфармацыю па гэтай нагоды? Загадзя дзякуй і прабачце за невуцтва!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Прывітанне у мяне таксама есць v54 і, шчыра кажучы, я глядзеў і працягваю глядзець у ktag таму што, як інструмент, мне падабаецца. Адзінае абмежаванне, якое мае ktag гэта толькі для чытання ў школе тое забыліся напісаць у паслядоўны. Певень замест крыху больш пругкай, нават калі, выкарыстоўваючы яго, на жаль, я знайшоў якой-то пратакол, які не працуе. У астатнім я застаўся задаволены, для першага вопыту думаю, што лепш певень выдатнае набыцце.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    10
    Дзякуй за адказ, Андрэй. Вы на самай справе ktag мне ен вельмі стрыманы ў тым, што вы можаце выкарыстоўваць толькі на школе, і гэта заахвоціла мяне зрабіць выбар у карысць пеўнік, толькі, што да гэтага часу не магу зразумець усе яго магчымасці

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    k-tag і kess значна лепш, пеўнік, павер мне!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    10
    Карла дзякуй за адказ, значна лепш, чаму? У дачыненні да пратаколаў, надзейнасць? Для выгоды выкарыстання, але Певень есць плюс, ты так не думаеш? Хто-то атрымаў, каб паспрабаваць іх абодвух, і можа пералічыць вартасці і недахопы? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    што тычыцца абсталявання, я спрабаваў толькі певень, скажам, калі ўзяць k-tag, табе трэба ўзяць таксама kess для таго, каб чытаць і пісаць у паслядоўны, што ў школе.

Выкарыстоўвайце певень не вельмі складана, калі вы звернеце ўвагу, усе функцыі, усе даведаешся, план у залежнасці ад блокаў, якія вам прапануюць. У любым выпадку, калі чытаць у паслядоўны, проста выберыце патрэбны драйвер і прачытаць, вочы, што некаторыя не чытае наогул, але толькі віртуальна (virtual read) але ўсе роўна там гэта ўсе напісана ў дакументацыі, што табе была аказана з пеўня.
    Для працы ў школе, а не ў залежнасці ад эбу можна працаваць у boot mode, jtag або трыкалор, і нават у гэтым выпадку вынікайце дакументацыю і перайсці на бяспечны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Пеўнік паступлення да 2012/13.
    З Ktag ты аўто апошніх значна больш, і што пеўнік не падтрымлівае ****llo EDC17.
    EDC17 аб opel corsa 1300mjet таму, толькі ktag. Тое ж самае F-серыі бмв, толькі новая версія

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fabiuz Visualizza Messaggio
    З Ktag ты аўто апошніх значна больш, і што пеўнік не падтрымлівае ****llo EDC17.
    EDC17 аб opel corsa 1300mjet таму, толькі ktag. Тое ж самае F-серыі бмв, толькі новая версія
    прывітанне fabiuz, які edc17 opel кажаш наконт абрэвіятура дакладна, што мяне цікавіць, дзякуй.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    прывітанне fabiuz, які edc17 opel кажаш наконт абрэвіятура дакладна, што мяне цікавіць, дзякуй.
    Bosch EDC17C18

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fabiuz Visualizza Messaggio
    Opel corsa 1.3 edc 17 з18 tc 1766 певень 54 таму ў boot mode tricore

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •