Вынікі з 1 па 4 з 4
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102

Defap з EcuSafe 2.0.0.0 і Раз - адрозненні

Добрай раніцы ўсім, я спрабаваў вучыцца ледзь-ледзь пра выдаленне FAP. Выкарыстанне як праграм, Раз ці Ecusafe, не знайшоўшы, ніколі не рабіў, перш чым я зрабіў тэст з абедзвюх праграм, і параўнаў іх на тытан. Праграмы для калі легка выкарыстоўваць (EcuSafe нават выдаліць DTC уласцівыя). Але параўноўваць іх я заўважыў, што розныя файлы 2, якія фармуюцца з двух праграм. Чаму?
    Прыкладаю файл крычы + файл defap і чакаю вашага адказу.
    Усім загадзя дзякуй

citroen c4 edc16c34 can.rar
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Праграма працуе такім чынам, і адзін у іншы. Самы надзейны з двух на гэтых ECU-гэта раз. Не ўсе так добра добра, але не аднаўляе і націсніце біт справядліва, але і іншыя рэчы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Добрай раніцы ўсім, я спрабаваў вучыцца ледзь-ледзь пра выдаленне FAP. Выкарыстанне як праграм, Раз ці Ecusafe, не знайшоўшы, ніколі не рабіў, перш чым я зрабіў тэст з абедзвюх праграм, і параўнаў іх на тытан. Праграмы для калі легка выкарыстоўваць (EcuSafe нават выдаліць DTC уласцівыя). Але параўноўваць іх я заўважыў, што розныя файлы 2, якія фармуюцца з двух праграм. Чаму?
    Прыкладаю файл крычы + файл defap і чакаю вашага адказу.
    Усім загадзя дзякуй

citroen c4 edc16c34 can.rar
    Citazione Першапачаткова Напісаў egs Visualizza Messaggio
    Праграма працуе такім чынам, і адзін у іншы. Самы надзейны з двух на гэтых ECU-гэта раз. Не ўсе так добра добра, але не аднаўляе і націсніце біт справядліва, але і іншыя рэчы.
    Арыгінальныя праграмнага забеспячэння з абнаўленнямі і г. д. таксама будуць выдатныя.. але спадзявацца на тыя, што ў сеткі, акрамя таго, датаваныя.. вы нават гатовыя страціць час, калі не яшчэ горш рэпутацыі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Гэта проста камутатар, усе астатняе бессэнсоўна і не правільна. Камутатар знойдзеш па адрасе 1EDAA5 ў 8 біт.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •