я змяніў гэтую карту добра на вуліцы, толькі што quan выпад ўсе, таму трохі дыму, а потым перастае, толькі калі апускаюся ўсе, што можа быць па-вашаму?
я змяніў гэтую карту добра на вуліцы, толькі што quan выпад ўсе, таму трохі дыму, а потым перастае, толькі калі апускаюся ўсе, што можа быць па-вашаму?
Прывітанне michele30, я паглядзеў на сваю карту, але адзінае неадпаведнасць, якое я заўважыў, гэта тычыцца карты часу ўпырску: напэўна, як і вы ? пабег "2" у цэнтр карты, і вам далі ncremento 24% замест? у, верагодна, 4%, што, я думаю, хацеў, замест таго, каб даць...
Акрамя гэтага, я не ведаю, сказаць вам больш, чаму? на жаль, у мяне няма драйвера для гэтай карты, таму я не магу прызнаць усе свае шматлікія планы, якія вы рэдагавалі...
Вы таксама закрытая EGR і defappato?
"Ездзіць бокам-гэта адзін з самых прыгожых задач, якія чалавек можа зрабіць сукенку" М. Biasion
вы apperte тая памылка, на час ад трохі паветра ў + сянно апусціць pelino час з'яўляюцца тыя, якія робяць паліць
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
гэта я выдаліў, так dpf, што egr.
дзякуй, я не бачыў, што я памыляюся, на першы час, дзякуй, але павялічыць трохі паветра, што вы маеце на ўвазе?
Павялічвае паветра ўводзіцца ў камеру згарання, павялічваючы ціск turbo...![]()
"Ездзіць бокам-гэта адзін з самых прыгожых задач, якія чалавек можа зрабіць сукенку" М. Biasion
ўручную выдалены egr і defap правільна prog.
дзякуй
рага мне ? вярнуўся на гэтай машыне з праблемай, як гэта, кожны так завісае ( cio? ідзяце ў recovery і не ідзе вышэй 2000 абаротаў сігнальная лямпа рухавіка не гарыць)
таму ен павінен rispegnere машыны, а затым ідзе добра, пакуль...... вы не ведаеце, чаму? не ? што пекла кожны глыток завісае, часам
што можа быць па-вашаму?
як ніколі не гарыць, калі рухавік пераходзіць у recovery?
добры дзень, трэба зрабіць дыягностыку, каб зразумець, ад чаго ? прычынай адмовы, і пасля паглядзець, калі можа быць праблема ў карце